Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miéert b**izzátok le Justin...

Miéert b**izzátok le Justin Biebert? Mit tett ő nektek, ami fáj?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 17:37
 61/116 anonim ***** válasza:
71%
a tetkó is lehet photoshop...és kedves drága édes aranyos aranygyermekem!!! a köpés nem photoshop. amikor az ember köp, a szája jellegzetes "köpő formát" vesz fel. justin bieber egyértelműen leköpte a rajongóit. pont. és kész. amugyis értek a photoshophoz...és az nem az. ráadásul te, aki általában rosszul értelmezel és ítélsz meg szinte mindent (a kommentjeidből ez jön le) ne mondd meg, hogy az photoshop-e vagy nem :'D
2013. aug. 14. 21:58
 62/116 A kérdező kommentje:
gyermeked neked a halál -.- am meg ha láttad a lányokat akik sírnak azok egy régi képből lettek kivágva,mikor találkoztak Justinnal...és JB egy fára köpött...szerinted a szálloda elé nem raktak kordont,vagy nem ment biztonsági őr????ha nem raktak volna akk bementek volna,ha nincs biztonsági őr,akk is bementek volna...egy ember meg nem tud 2-3 méterre köpni vagy te tudsz vasgyerek??? -.-
2013. aug. 15. 17:33
 63/116 anonim ***** válasza:
56%
szóval ARANYGERMEKEM! ugye nem gondolod, hogy egy kis justin bieberért elkerítik a szállodát :'D amugy ha valaki kihajol az erkéjről nem kell max 1 métert köpnie, és azt nagyon sokan tudnak, okoskám :)
2013. aug. 16. 00:53
 64/116 A kérdező kommentje:
áhh nem tudom miért nem kerítenék el justinért :'D de kajak akk majd érted fogják ...ha nem kerítették volna el a belieberek betörték volna az ajtóüveget,ha pedig nyitva lett volna akk bementek volna...tudom én is ezt csináltam volna...jahh és utoljára szólok h gyereked neked a halál -.-
2013. aug. 16. 11:39
 65/116 anonim ***** válasza:
100%

egy régebbi kommentedre: "ki teljesített 200 álmot, ami rekord?"

PONTOSAN erről beszélek, csak ellepi az agyadat a rózsaszín köd! Ha ez nem marketing lenne, ki számolná? Rekord? Érdekes rekord, főleg hogy az olyan "egyszerű" emberek jótéteményeit mint te meg én, fene se számolja.

Ezt hívják reklámnak. Nem hasonlít erre: " az XY sampon és balzsam a nők 88%-ánál 30%-os javulást eredményezett. Vegyél Te is XY sampont"

Ez: " Justin Bieber több mint 200 álmot teljesített, és elérte hogy a 12-16 éves lányok 88%-a beleszeressen. Szeresd te is JB-t!"

szerintem tök ugyanaz. Justinka menedzsere leszervezett neki x interjút, y vörösszőnyeges bájolgást, z fotózást és 200 álomteljesítést, ezekről listát vezetett fotókkal, és ha Justinka megint butaságot csinált, akkor gyorsan előhúzott egy képet amin JB egy beteg lánnyal van, hogy elsimítsa a botrányt :)

Értsd már meg, hogy JB nem egy személyiség, hanem egy lufi, egy báb, akinek a menedzsere és a sajtósa ad jellemet, a stylistja stílust, az autotune hangot, a photoshop cuki pofit és a média hírnevet. Amikkel te dobálózol hogy így jótékony, meg úgy nagylelkű az nem ő!! A csapat aki megcsinálta!

2013. aug. 16. 12:23
 66/116 A kérdező kommentje:
utolsó a csapat aki megcsinálta...de miért kiér justinért justin nagyon szegény volt....azért segit másokon..ezt nem a média csinálja neki
2013. aug. 16. 12:46
 67/116 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire naiv vagy? Istenem...

Aki nagyon szegény, az nem azzal foglalkozik, hogy a youtubeon kornyikáljon (mert így "fedezték fel" ha jól tudom), hanem azon, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy jobbra forduljon a helyzete. (És a youtubeos kornyikálás nem ilyen...) Inkább hajt keményen akár iskolában, akár munkában, csak hogy előre jusson.

Meg egyébként is ezt a "Justin nagyon szegény volt" történetet is csak a média fújja fel. Legyártják a szerencsétlennek ezt is futószalagon (ócska marketingfogás), aztán odarakják a hozzá hasonló "bilíbörök" elé, hogy "tessék, itt van még egy adag sz*r, edd meg szépen, mert különben baj lesz...". És ti simán, gondolkodás nélkül bezabáljátok ezt is, mint minden mást, amit a média a szátokba ad a kis kedvencetekről. Aztán meg nem veszitek észre, hogy mekkora nagy sz*r ember. És akkor azt már ne is említsem, hogy tehetségtelen is...

2013. aug. 16. 16:27
 68/116 anonim ***** válasza:

*hozzád hasonló

(kis gépelési hiba)

ja és nem azon, hanem azzal.

(előző voltam, és magamat javítom még mielőtt oltogatni kezdesz :D )

2013. aug. 16. 16:29
 69/116 anonim ***** válasza:
drááága aranny gyermekemmm :)csak hogy végre felfogd: nem! nem fogják elkeríteni justin miatt. és csak hogy tisztában legyél mindennel kis naívkám, egy hotelba eleve nem lehet betörni! elmehetsz a recepcióig aztán pussz :'D biztonsági őr minden hotelben van, és ha nincs szobád, akkor mehetsz a fenébe :)
2013. aug. 16. 22:43
 70/116 anonim ***** válasza:
Ehez a köpködős dologhoz még hozzászólnék. Azt állítod hogy egy ember nem tud 2-3 méterre köpni. Dehogynem. Alapból egy átlag ember eltud köpni több méterre. Magasból pedig még könnyebben mert ha magasban vagy a köpésed ugyanazt a pályát teszi meg csak hosszabban, így minél magasabbról köpsz az annál távolabb fog földet érni. Szóval ha volt kordon ha nem Justinka ígyis úgyis eltudott köpni a rajongókig ha akart.
2013. aug. 16. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!