Miéert b**izzátok le Justin Biebert? Mit tett ő nektek, ami fáj?
"mivel manapság itt az internet"
Köszönjük emese fogalmad sincs a zeneiparról.
kérdező: aha :D
#23 felfogtad egyáltalán hogy mit írtam? :D
~eazy~
"utálod" haha. és nyilván csak az az egy száma van XDDD te komolyan még mindig ott vagy leragadva? elég szánalmas :D de igazad van, hagyd csak ránk, attól mert nektek nem tetszik és itt erőlködtök hogy mennyire szar meg etc. attól még nem lesz az xd
Tudom hogy nem fog tetszeni a válaszom, mert nem vagyok belieber, de azért leírom. Nem az a gondom vele hogy esetleg meleg(nak néz ki...), bár tény hogy elég lányos a külseje. (kisfiús arc, ékszerek, gondosan beállított haj, és némelyik képén mintha ki lenne sminkelve, magas, nyávogós hangja van stb.) A valódi baj, hogy egyszerűen képmutató. Végülis ki ő? Egy sokak szerint tehetséges srác, akinek volt egy jó lehetősége. Ezért baromi hálásnak kéne lennie. Ehelyett nagyképű, azt hiszi, övé a világ, és magasról tojik az egyszerű emberekre. Botrányt botrányra halmoz. Utána fedig próbál kompenzálni a (számára) filléres adományokkal. Ha nem lenne médiaszereplő, tizedennyit se jótékonykodna. A JB fanok meg csak ezt látják meg a rózsaszín ködtől, hogy jótékonykodik, adományoz, segít. Azt nem hogy részeg, bunkó, botrányosan viselkedik, mert az nem illik a "jókisfiú, cuki srác" imidzsébe. Ő meg persze nem siet helyesbíteni, mert nagyon is kényelmes neki így.
Ezen kívül ő is egy a sok "megcsinált" sztárból. Te komolyan elhiszed hogy az adományokat, nyilatkozatokat, interjúkat és a nyilvános szerepléseken a viselkedését ő találja ki? A menedzsere, a sajtósa, a stylistja, de nem ő. Akkor önmaga, amikor bulizik, arról meg szégyenletes képek keringenek a neten. Keress rá!
Mondhatod erre hogy a média hazudik. meg photoshop, és teljesen igazad lesz. De a justinbieberfanclub, és az istenítő cikkek, tökéletes képek is a média termékei. Hazugság, photoshop :)
U.I.: DIREKT nem írtam hogy rossz a zenéje, mert én borzasztónak tartom, de a zene mint olyan ízlés kérdése, nem zavar hogy ki mivel pusztítja a hallását amíg nekem nem kell hallgatnom. Te meg vasószínűleg az én zenéimtől kapnál agybajt.
hogyha még eddig nem tűnt fel, hogy leköpte a rajongóit, akkor tessék. amugy bíbörkére nem lehet azt mondani hogy férfi...
haladjunk szép sorjában:
-amikor először meghallottam a rádióban, azt hittem hogy miley cyrus
-azóta még nem változott a hangja
-néha kimondottan úgy néz ki mint egy lány: [link]
-EZEK férfiak:
-EZ nem:
-ráadásul egy normál, nem beképzelt férfinek van annyi méltósága, hogy ilyen semmi kis tehetséggel NE csináljon "sztárt" és azzal együtt hülyét is magából.
remélem így választ kaptál a kérdésedre :)
Ne légy igazságtalan, akiket linkeltél azok a Férfiak jóval idősebbek a képeken, mint Justin most.
Hasonlítsuk össze Férfiak, ennyi idős kori képeivel.
Szóval, Bieber ennyi idősen is csak egy kislánynak néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!