Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lesz BTS koncert magyarországo...

Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
20%

70-es véletlenül nem te vagy akivel múltkor beszéltem? 🧐😵 tudod aki mindig azt mondja hohy soha többé de már 2-3 nap megint…

A tárgyra térve igen írás kép nagyon sokat számit főleg egy anonim oldalon interneten… mindent elárul

Nem kell a tudasommal villogni de vissza olvashatod hogy egyes emberek tudása mekkora és milyen dolgokat tudnak összehordani és akkor még ők teszik magukat...!

Tudod amikor azt mondják hogy kpop-nál az album nem számit azaz nem az album eladás szempontjából választanak koncert országot és hiába írod le 100x-is normalisan nem! De még inkompetens módon sem értik meg! Csak kifelé bírnak fogadni bármit is

De gondolom te pont 25-30 éves nagy sikeres üzletember vagy... mint mindenki itt 😂😂

Jó nem kell úgy csinálni... nem kell úgy csinálni mintha nyugaton a kpop-ot nem a serdülő tinik hallgatnák legtöbben és ha van 20+ hallgatóság az csak a 10%-a!

És azokról sem gondolnám hogy hu de menő üzletemberek vagy fő orvosok… bocs de ha valaki annyira sikeres akkor annak kevesebb ideje van! Nem itt fogja eltölteni azt a napi 1-2 órát mindennap!

Mellesleg nem vagyok 15 😵🧐 tudom a magad fajták mindig szeretnek magánéleti dolgokba vájkálni mert sajna másképp nehezen vagy alig tudna érvényesülni es vitában

És már bocs de akinek az írás képe hu de jó miközben azt nem tudja összerakni hogy a cégek abba az országba jönnek ahol a legtöbb eladás volt azaz német és Franciaország ahol voltak 40ezres eladások míg magyarban ezer sem volt meg! De biztos hogy jönnek majd ide is mert nagyon megéri...!

És bocs nem azert vagyok itt hogy többre értékeljenek… 😅😂 ha azt akarnám akkor nyaliznék mint sokan mások itt… én az itteni eltorzult fanokat oltom miközben mondok normális kritikát... ja igen amugy a valaszaim (amik kritikák) azok szépen fel vannak pontozva azok által akik ruhelnek… és csak a toxic fan vaccina oltások vannak le pontozva 😅😂

És magamtól sosem hordok el senkit sem! Ha megfigyeled én mindig a kérdezőnek irok utána valamelyik nagy janpi ír rám hogy hogyan képzelem én ezt 🧐😅

Most is meg nézheted

Sokan itt nem bírnak az egojukkal mert otthon anyu takarít ki a szobájukból 😅

2021. márc. 13. 07:31
 72/86 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy megnézheted 6-os válaszoló voltam! Döntsd el hogy mennyire mondok igazat 😅😂😝
2021. márc. 13. 07:32
 73/86 anonim ***** válasza:
69%
Kedves 73as épp most mondtad, hogy gyakorlatilag egy lúzer vagy, te vagy itt a fent a legtöbbet. Azt mondtad, hogy a sikeres emberek nem itt lógnak egész nap. De te vagy az aki minden egyes kpop kérdésnél itt van és legalább 15 kommentet hagy mindegyik kérdésnél. De annyira vicces, hogy magad alatt vágod a fát :)
2021. márc. 13. 15:19
 74/86 anonim ***** válasza:
0%

Nem vágom magam alatt a fát mert tudom jól “hol vagyok” nincsenek téveszméim… és kimondom az igazságot ferdítés nélkül… 😅😂 tudom itt sokatoknak ez lehetetlen...

de mindegy ha csak ennyit tudsz a kulturált vitához hozzá szólni akkor gratulálok meg mutattad te is “hol vagy”

2021. márc. 13. 17:01
 75/86 anonim ***** válasza:
63%
Igen én itt vagyok, ezt nem tagadom, nem úgy mint te. A kulturált vitát meg hagyjuk, mert neked még sosem volt kulturált megnyilvánulásod. Vagy azt nevezed kulturált vitának, hogy álandóan káromkodsz és ugatsz másokra? Nekem a kulturált vitáról más elképzelésem van, ne haragudj.
2021. márc. 13. 17:32
 76/86 anonim ***** válasza:
0%

Na igen erről beszélek… ferdítés! Az megy! Pontosan itt vagy!

Jelenleg mit is csinálunk? Hogyan is nyilvánulok meg? Káromkodok és ugatok? Hát persze hogy azt…

Meg mit tagadok? Már bocs de miről is beszélsz? Nyíltan ferdítés és téveszmék nélkül ki mondok mindent és te ezt nevezed annak?

Valószínűleg a kulturált vitától neked azaz elképzelésed a látottak alapján hogy mindenki befogja a pofáját akinek kicsit is más a véleménye és ha kell akkor ferdítünk mint ez ezüst és bronzból készült tükrök! 😅😂

2021. márc. 13. 17:38
 77/86 anonim ***** válasza:
0%

Továbbá igen sokszor itt vagyok de ne csinálj úgy mintha te és a többiek nem! Közel pár hónapja vagyok itt fent… mindenki tisztában van velem! Vajon ez mit jelent? Egyértelmű hogy te és a többiek is mindig itt vagytok szinte minden egyes kérdés alatt azért is tudjátok “hogy ki vagyok”!

A kulturált vitát meg nem részesítem előnyben legalábbis nem egy anonim oldalon ahol lehet pofázni bármit nincs súlya a kultúrának! Remek példa erre te és a többiek akik itt ferdítenek mindent… akkor minek is meggyőzni észérvekkel bárkit is miközben saját magatokat is becsapjátok a saját téveszméteitekkel és egotokkal! Persze nem tok normalisan megnyilvánulni 😅😂🤣 inkább hagyjuk mert sok időt vesztegetünk el halott körökkel és egy sikeres üzletembernek mint amilyen te vagy ez biztos sok kiesés… persze én rá érek… 😅😂 de a látottak alapján és az írástudásod alapján neked van jobb dolgod is mint napi szinten itt lenni! 🧐😬😅

2021. márc. 13. 17:45
 78/86 anonim ***** válasza:
95%

Össze-vissza beszélsz. Egyertelműen irtam h igen én pl itt vagyok. Hol is tagadtam ezt? Sztem sehol. Sztem te írtad h gáz, ha vki állandóan itt van. Aztán beismeted, h igen te is itt vagy. Akkor most mi van?

A másik, hogy te beszéltél arról, h minek fűzök hozzá ilyesmot egy kulturált vitához. Erre te meg mondod, h a kulturált vitát nem részesíted előnyben.

Már bocsi, de saját magaddal nem vagy összhangban. Tök ellentmondásos amit egymás utáni kommentjeidben írsz. Olvasd vissza :)

2021. márc. 13. 19:05
 79/86 anonim ***** válasza:
0%

80-as hát már bocs de szellemileg nagyon gyenge vagy!

aki itt össze-vissza beszél az csak te vagy! ráadásul nem is érted hogy milyen fogalmakat írok és milyen szövegkörnyezetben talán kissé túlbecsültelek mert hajlandó voltál normális írni de sajna beigazoltad azt hogy tényleg nem érdemes veletek normálisan írni "kulturáltan" mert

1. nem fogjátok fel amit az ember ír

2. saját magatokat is elferdítitek

3. az álszentség és kétszínűség ha adan ki hőmérsékletet na akkor steaket lehetne rajta sűtni

4. sokszor a kritika sérti a saját egótokat miközben semmi közötök hozzá

ez azaz eset amikor "hülyék közt nem nyerhetsz"

amúgy furcsa hogy rajtam kívül is lepontoznak de amikor veled beszélek akkor engem mindig 3-an pontoznak le nem többen nem kevesebben... ":D érdekes mindenesetre

de igen ahogy látom neked is van jó sok szabadidőd (persze ezzel tisztában voltam)

ellentmondásos? hát igen gyenge felfogóképességgel az lehet de ha figyelmesen el olvasod újból talán meglátsz belőle valamit... persze ha csak lesz még szabadidőd! :D

2021. márc. 13. 20:31
 80/86 anonim ***** válasza:
0%
de részemről vége
2021. márc. 13. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!