Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 14:48
51/86 anonim válasza:
Hagyjátok már abba, menjetek privátba vitázni, ez sehogy nem kapcsolódik a kérdéshez.
52/86 anonim válasza:
Hallod te tényleg nem hagyod, hogy valaki normálisan nyilvánuljon meg veled szemben. Elmondom, hogy mi a helyzet, erre álszentséggel jössz. Mi ebben az álszentség? Vagy szted akkor nem álszent valaki, ha témától függyetlenül mindenben vitatozik veled? Nem értelek komolyan. Én eddig tényleg azt hittem, h csak vmi miatt fruszrált vagy, de nem. Te komplett idióta vagy de komolyan.
53/86 anonim válasza:
szerintem itt magyarban nem lesz koncert egyértelmű mi nem vagyunk a célcsoport! nagyon az usa megy náluk konkrétan verseny a bp-vel utána meg az eu-s országok de abból is amiből komolyabb haszon van és 0 kockázat
előbb jönne el a gfriend ide szerintem de az utobbi botrány miatt nem hiszem hogy europa kíváncsi lenne rájuk ezek után... (meg mondjunk van már itt ariana és opitz is meg bp is akik azt a stílust hozzák...)
54/86 anonim válasza:
52 megint nem neked ment... ":D
55/86 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék ettől függetlenül.
56/86 anonim válasza:
51 bocsi, igazad, van bár ő nem hajladó privátba folytatni, mert szereti mutatni, hogy neki van igaza van és élvezi ha lepontozzák.
57/86 anonim válasza:
#52, hagyjad, ez a 2-pipás emberke a kpop-os kérdéseknél rendszeresen így "vitázik" másokkal. 0 a szövegértése, csak nagyon sarkítva tudja értelmezni a dolgokat, sokszor kifordítva, elferdíti azt, amit a másik mond. Nem véletlen 2 pipás csak...
58/86 anonim válasza:
2 pipás 48at írtál és az én vagyok aki az 52es is, úgyh akkor máskor nézd meg jobban kinek válaszolsz
60/86 anonim válasza:
persze még mindig jobban tisztában vagyok a dolgokkal mint te valaha is leszel...
azért olyan kijelentések hagyják el a szádat hogy semmit sem jelent utána meg akarod magyarázni hogy nem írtál olyant csak itt sajna nem lehet szerkeszteni... ":d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!