Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?
majd a sok toxic közt meg lehet nyilvánulni normálisan nem? mikor hiába jössz azzal hogy albumeladás ők rá vágják hát hogy az semmit sem jelent!
-_-"
igen konkrétan ebből áll az egész kpop business hogy mennyi albumot adnak el...
40 akkor rendben van... további szép napot köszönöm! :)
persze az hogy elismered hogy igazam van más kérdéseknél és utána realizálod ki vagyok... ejnye bejnye ":D de tényleg ott vannak a statok az eladás
a profi emberek akik kalkulálnak a bighit-nél de persze az 5 pipás földbuta fan megmondja mert hát semmi köze az albumhoz... németbe is azok mentek el 90%-ban akik albumot is vettek...
de a tábor lényegtelen ha átlagban jobb az eladás...
lehet az akár egy 100ezer eladás/album ha abból van 10ezer egy europai országban az már nekik meg éri mert alapból kisebb helyiséget kell lefoglalni és csak szólok a koncertjegynek egyedi adózása is van
habár a stream szerintem nem a legjobb javíts ki de az elvileg csak hírnév erősítő és nem szerez abból profitot egy zenei cég nem úgy mint pl papucsok eladásából! ":D
Hallod 2-pipás, igyál egy nyugtató teát és feküdjél le pihenni. Undorító vagy komolyan.
Senki sem mondta, hogy az albumeladást nem veszik figyelembe. Annyit mondtam, hogy csak azért, mert itt kevés albumot adtak el, az nem egyenlő azzal, hogy nem mennének el a koncertjükre. Véleményt mondtam, hogy SZERINTEM sokan elmennének attól függetlenül, hogy albumot nem vesznek. Nem tényt közöltem, nem állítottam, hogy a szervezők, kockázatfelmérők, stb nem veszik figyelembe az albumeladásokat. És erre lovalltad be magad annyira. Tanulj már meg szöveget értelmezni!
48 erről az álszentségről beszéltem látod?! ezért ilyen a stílusom!
49!!! "#26, az albumeladás semmit sem jelent..."
te tény szerűen mondtad nem vélemény te megmondtad semmit sem jelent! mert te nem veszel még is mész... akkor menj talán az út során találsz észt is... ":D hát igen nehéz akkor vitatkozni amikor statok vannak és számok ilyenkor behuzott farokkal meg magyaráznád ha lehetne szerkeszteni akkor már rég meg tetted volna 20x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!