Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lesz BTS koncert magyarországo...

Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem hülyeség, hogy inkább egy helyen tartanak többet, inkább minden másnap mennének több helyszínre. Magyarországon és környékén sok kpop rajongó van.
2021. márc. 10. 09:59
 22/86 anonim ***** válasza:
91%

Amíg ez a covid dolog meg nem oldódik, biztos nem.

Ezen kívül sem esélyes még jó pár évig. Kisebb előadók simán elképzelhetőek lennének, de ilyen nagy esetében mint a BTS, Ausztria a legesélyesebb.

2021. márc. 10. 12:45
 23/86 anonim ***** válasza:
21 igen nagyon megérné az a 100-1000 bts fan akik 90%-a tini és megnézem ki teheti meg a minimum 40ezres koncertjegyet itt magyarban
2021. márc. 10. 13:53
 24/86 anonim ***** válasza:
100%
Pénzügyileg ez a csőd módszere amit javasolni akarsz… szépen fel kell mérni melyik országban fogyott el a legtöbb eladott album (mert azok a fő célcsoport) és azokban az országokban rendezni… másképp nem éri meg nekik mert elfelejted hogy mind ez nem a zenéről szól hanem a pénzről! Különben a bts nem árulja bts logos papucsot meg kulcs tartot…
2021. márc. 10. 13:56
 25/86 anonim ***** válasza:
De sokan vannak itt is. Minden második K-Popos videó szerb/horvát/román a Tiktokon. Magyarország egy tranzitország, úgyhogy van esélyünk.
2021. márc. 10. 14:32
 26/86 anonim ***** válasza:

Jo akkor egy profit orientáltú cég így fog gondolkodni hogy minden második kpopos video szerb horvát roman a tiktokon amiről nem derül ki a bts az meg végképp nem döntő hogy mennyi volt az album eladás!

Meg ki az a sok?! A magyar tábor kb 6-8 ezer körül van… mikor átlagosan mas európai országokban 30 ezren voltak a fix helyek! Szerinted az a hitvány pénzéhes disznó ki fogja adni ugyan azt a pénzt 3-4x kevesebb bevételért ami nem is fix!

Kérdezz körbe a facen a bts hungaryba ahol van 10 ezer tag hogy hányan vették meg az albumot! És ki engedheti meg azt az összeget ami sokkal drágább mint bármely mas zenei koncert jegy (és még komolyabb előadók is vannak ott)

2021. márc. 10. 14:40
 27/86 anonim ***** válasza:
#26, az albumeladás semmit sem jelent... Én az életben nem vettem soha senkitől sem albumot, ellenben a koncertjükre elmentem, akár amerikai, akár magyar bandáról van szó. A kettő között nem érdemes párhuzamot vonni. Van 1-2 kpop előadó, akiknek a koncertjére elmennék, ha Pesten lenne, de az albumot tőlük se vettem meg, és nem is tervezem. Ma már nagyon nagyon kevesen vesznek valódi, fizikális CD-t, albumot.
2021. márc. 10. 14:53
 28/86 anonim ***** válasza:
12%

27 te most hülye vagy? az album eladás nem jelent semmit? oké akkor a bts mehet csádba mert az album eladás nem jelent semmit a szövegértés és a pénzügy meg nincs nem is volt nem is lesz!

komolyan 5 pipa de nulla hozzáértés és átlátás!

2021. márc. 10. 15:13
 29/86 anonim ***** válasza:
27 meg alapból a kpop az amiben a legtöbb fizikai album van! pont emiatt mert ott a hivatalos zenék fotok és a legfőbb dolog a támogatás! ez alapján nézik hogy a külföldi országokban mennyi fan van mert hiába vagy te itt qurára nem fognak kockáztatni hanem oda mennek ahol a legtöbb album elfogyott! de mondom mehetnek csádba mert hét világ hírnevük van!
2021. márc. 10. 15:15
 30/86 anonim ***** válasza:

#28,29

1. Nem vagyok hülye, kikérem magamnak ezt a stílust. Ha én (és mindenki más is) képes normális hangnemben válaszolni Neked, akkor te is legyél már képes erre. Vagy barlangban nevelkedtél?

2. Azt, hogy az albumeladás nem jelent semmit, arra értettem, hogy teljesen felesleges a BTS Hungary csoportba kiírni, hogy a 10k főből hányan vettek albumot, mert nagyon sokan egyáltalán nem vesznek albumot, előadótól függetlenül. Attól, hogy a kpopnak a materiális anyagokban nagy piaca van FŐLEG ÁZSIÁBAN, még nem feltétlen igaz ez a világ többi részére is. De persze te a két pipáddal annyira értesz mindenhez, főleg hogy utálod is a kpop-ot... akkor miért is értesz ennyire hozzá?!! Ja persze, nem értesz hozzá, csak osztod az észt szokásosan, mint az összes kpop-os kérdés alatt. Kezdesz rohadtul fárasztó lenni a rosszindulatú, bunkó okoskodásoddal.

2021. márc. 10. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!