Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?
Öööö, tisztában vagy vele, hogy covid van? Az évben szinte 100%, hogy semmilyen nagyobb rendezvény nem lesz megtartva, még akkor sem, ha tömeges oltász lesz (ami nem lesz).
Úgyhogy nem, nem lesz BTS koncert.
Talán valamikor biztos,de ezen az éven kétlem, mint ahogy előttem írták,a covid sajnos még mindig köztünk van. Meghát ott van az is,hogy mire vége is lesz a vírusnak (reméljük) lassan bevonulás lesz. Először Jin,aztán Yoongi és így tovább sorjában. Nem hiszem,hogy egy-két tag hiányában turnéra indulnának, márpedig szerintem ez ezen az éven/esetleg jövőre be fog következni (mármint a katonaság)
Amúgy valami Szöuli koncertről volt szó úgy tudom, vagyis instán láttam de még semmi sem biztos, viszont nem hiszem hogy világ turnéra elindulnának ilyen helyzetben.
1. magyarországon biztos hogy nem lesz
2. jelenleg tart a covid a tömeges oltások még csak most tavasszal-nyáron fognak kezdődni
3. ha valahol lesz is europában (németország tuti) nincs elég idő a felkészülésre! azaz megtervezni begyakorolni megszervezni meghirdetni...
max egy online concertet fognak tartani amit sokkal könnyebb megcsinálni...
koncert max jövőre de ahogy mondtam németországban (legközelebb) amúgy meg amilyen drága a jegy az a + 10-20 ezer már nem számít utazásra...
2022-ben lehet
Én egy Blackpinkben reménykedek
Utolsó, nahát, remélem megkönnyebbültél hogy ezt leírtad.
Rasszista :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!