Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lesz BTS koncert magyarországo...

Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
98%
Erősen kétlem :/ viszont semmi sem lehetetlen, stadiont is építettek úgyhogy hátha ránk talál a szerencse!
2021. febr. 16. 14:58
 2/86 anonim ***** válasza:
96%

Öööö, tisztában vagy vele, hogy covid van? Az évben szinte 100%, hogy semmilyen nagyobb rendezvény nem lesz megtartva, még akkor sem, ha tömeges oltász lesz (ami nem lesz).

Úgyhogy nem, nem lesz BTS koncert.

2021. febr. 16. 16:33
 3/86 anonim ***** válasza:
91%

Talán valamikor biztos,de ezen az éven kétlem, mint ahogy előttem írták,a covid sajnos még mindig köztünk van. Meghát ott van az is,hogy mire vége is lesz a vírusnak (reméljük) lassan bevonulás lesz. Először Jin,aztán Yoongi és így tovább sorjában. Nem hiszem,hogy egy-két tag hiányában turnéra indulnának, márpedig szerintem ez ezen az éven/esetleg jövőre be fog következni (mármint a katonaság)

Amúgy valami Szöuli koncertről volt szó úgy tudom, vagyis instán láttam de még semmi sem biztos, viszont nem hiszem hogy világ turnéra elindulnának ilyen helyzetben.

2021. febr. 16. 17:16
 4/86 anonim ***** válasza:
94%
Az idei évben kétlem. Ha esetleg évvégére elmúlik a járvány, amit erősen kétlek, először azokat a koncerteket fogják potólni amit a covid előtt beigértek. Szóval Magyarországra jönni semmi idejük nem lenne.
2021. febr. 16. 19:26
 5/86 anonim ***** válasza:
62%
Miért, ígértek ilyesmit??? :)
2021. febr. 16. 22:33
 6/86 anonim ***** válasza:
82%

1. magyarországon biztos hogy nem lesz

2. jelenleg tart a covid a tömeges oltások még csak most tavasszal-nyáron fognak kezdődni

3. ha valahol lesz is europában (németország tuti) nincs elég idő a felkészülésre! azaz megtervezni begyakorolni megszervezni meghirdetni...

max egy online concertet fognak tartani amit sokkal könnyebb megcsinálni...

koncert max jövőre de ahogy mondtam németországban (legközelebb) amúgy meg amilyen drága a jegy az a + 10-20 ezer már nem számít utazásra...

2021. febr. 17. 00:30
 7/86 anonim ***** válasza:
32%
Ha lesz is közönség nélkül tartják meg.
2021. febr. 17. 04:51
 8/86 anonim ***** válasza:
36%

2022-ben lehet

Én egy Blackpinkben reménykedek

2021. febr. 17. 07:31
 9/86 anonim ***** válasza:
7%
Remélem hogy sose dugják ide a pofájukat
2021. febr. 17. 09:38
 10/86 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, nahát, remélem megkönnyebbültél hogy ezt leírtad.

Rasszista :)

2021. febr. 17. 11:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!