Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?
Hagyd, ennek a 2 pipás srácnak undorító stílusa van. Csak szídni tud másokat. Sosem volt képes kultúráltan véleményt formálni.
Egyébként a véleményem az, hogy szerintem mindenképpen előnyben részesítik azokat az országokat, ahol biztosan nagy a táboruk. És ebben benne van az is, hogy mekkora az ország lakossága. Nyilván egy 80 milliós államban nagyobb táboruk van, mint egy 10 milliósban. Persze ez sem 100%. De sokat tükröz az albumeladás is ez tény, de nyilván nem mindent mutat meg. Én például sajnos nem voltam még Twice koncerten, mert nem volt rá lehetőségem, de albumot vettem tőlük, már jópárszor. De nyilván ki is mennék a koncertjükre, ha jönnének.
Szerintem idővel a BTS fog jönni Magyarországra, de szerintem erre még pár évet kell várnunk. És most nem csak a vírus miatt mondom, hanem el kell terjednie, hogy itt van rá igény. Meg nyilván ők sem tudnak mindenhol egyszerre ott lenni.
30-as a két pipámmal több rálátom van mint neked valaha is lesz...!
attól mert te nem veszel albumot és nem látsz semmit sem attól még meg lehet nézni te kis túlérzékeny ripacs hogy a francia német és brit fanok mennyi albumot vettek!
elárulom sokkal többet mint a környező eus országok ezért a kockázat felmérők sokkal jobban feltudják becsülni hogy ha itt sokkal többen meg vették az albumokat akkor itt fix bevételre lehet számítani nem pedig egy bizonytalan semmire sem amiben lehet eljön 100 ember és kész! na abból hatalmas csőd lenne!
31 es vagyok
32es abban igazad van, hogy bizonytalan nekik idejönniük, bár sztem sokan elmennének a koncertre és nem csak 100an lennének. Mert csak én ismerek kb annyit aki elmenne :)
Ettől függetlenül egy kisebb országba mindig kockázatos egy koncert. De pl sok olyan előadó is jött ide, akiknek még kisebb táboruk van, mint a BTS-nek. Vmiért ők bevállalták.
az hogy neked 5 pipád van viszont kettőt nem tudsz semmit sem az a csoda és így akarod osztani az észt! nekem legalább van eszem amit tudok osztani te kis nyominger luzer
nézd meg itt egy link hol van románia magar és szlovékia meg az eszed amit osztani akarsz!
ja kicsit le kell görgetni...
felsorolja országok alapján az eladást
de leírom
europa:
német 80ezer
brit 72ezer
francia 55ezer
spanyol 10ezer
hollandia 9000
olasz 7500
svájc 6000
ausztria 6000
svéd 1750
fin 1000
az oldal nem is írja magyarországot ami azt jelenti hogy nem is volt itt album eladás! vagy pedig nagyon minimális!
na most akkor minek jöjjenek ide mikor nem is veszik az albumot?! és az sem garantált hogy koncert jegyet vesznek!
mert az igazi fan akikkel törödnek azok azok akik folyamatosan veszik az albumokat!
és úgy volt a jegyek hogy 40ezer per ország ez miért is van? mikor 80 ezer album eladás van? azért mert sokan 3-at vesznek sőt aki albumot veszik az csak 3-at vesz (nagyja)
még egyszer leírom! ők nem zenészek ők pénzkereső üzlet! igen lehet hogy sokaknak a világot jelentik és igaz zenészek de a cégnek ők csak egy jó pénzes malac! és nem fognak jópofizni ha a saját zsebüket kell megtömni! nem fognak negatív bevételt elérni csak hogy a fanok jól érezzék magukat! inkább akkor feloszlatják a bts-t
Hallod fejezd már be mások leszólogatását és nyilvánulj már meg egyszer normálisan. És azt mondtam, hogy szerintem sokan elmennének.
Tudod mit jelent a "szerintem" szó? Az, hogy nem biztos, és, hogy ez az én véleményem. És tényleg sokat ismerek akik elmennének. De lehet, hogy én véletlenül az összes magyarországi BTS fant ismerem, és ezért nem vonhatok átlagot az ismerettségi körömből. Vegyél már vissza a stílusodból!!!!
Ki nyominger lúzerezett le téged???? Senki. Akkor te miért teszed? Nyugodj már meg!!!!!!
33 azért mégis igazam van ugye? ":DDD
"ennek a 2 pipás srácnak undorító stílusa van. Csak szídni tud másokat. Sosem volt képes kultúráltan véleményt formálni."
"32es abban igazad van" ":DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!