Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lesz BTS koncert magyarországo...

Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?

Figyelt kérdés

2021. febr. 16. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
21%

10-es hogyan lenne rasszista? Ertem hogy utalja őket de semmi olyant nem irt ami rasszizmushoz lenne köze... és szerintem itt eléggé hitetlen ha valakit rasszistának hívsz mivel biztos vagyok benne hogy te sem szereted a cigányokat és alapból előítéletes vagy… (persze az ázsiai teljesen más kategória ők istenek) itt most nem akarok senkit sem védeni nekem csak a kettős mércével az álszentséggel és a kétszínűséggel van a problémám... 😅😵

Egyébként lehet csak irigy a 9-es vagy csak elege van hogy velük van tele a tiniknek szánt szekciók...

2021. febr. 17. 18:40
 12/86 anonim ***** válasza:
0%
Hát remélem ezek a falfehér bőrű, lenyalt színes hajú irritáló alakok nem jönnek ide...
2021. febr. 18. 01:15
 13/86 anonim ***** válasza:
95%

#10-es honnan tudod,hogy én nem kedvelem a "cigányokat" és előítéletes vagyok? lol úgy csinálsz mint aki baromira ismer,de tudtommal azt sem tudom ki fia-borja vagy.

semmi bajom a romákkal és nem is vagyok előítéletes, régebben egy kicsit talán az voltam,de egy jó pár éve megváltoztam.

és ha már eleve így vélekedik róluk amit ott leírt, sőt az utolsó is szépen megfogalmazta a magáét akkor ez nyilvánvalóan rasszizmus mert nem bírja az ázsiai népet. ha neked ezekről a mondatokról nem jön le a rasszista megnyilvánulás akkor valószínűleg nem vagy tisztában azzal hogy mit jelent.

a rasszizmus eleve ott kezdődik hogy nem bír megtűrni egy népet és ki nem állja őket, és szerintem ennek a két okos válaszolónak a mondatából pont ez jön le.

2021. febr. 18. 06:54
 14/86 anonim ***** válasza:
oh #11-es* bocsánat, elnéztem egy számot :D (nehogy emiatt is letámadjatok)
2021. febr. 18. 06:56
 15/86 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 11-es, ha neked ebből a mondatból "falfehér bőrű, lenyalt színes hajú irritáló alakok nem jönnek ide..." nem a rasszizmus jön le, akkor ajánlom nézz utána jobban mert TE vagy tévedésben.

10-esnek pedig üzenem,hogy csak a lónak van pofája és szégyellje magát,hogy így beszél az ember társairól. Semmiben sem vagytok különbek náluk, szóval ajánlom tanuljátok meg tisztelni a másikat.

Szerintem azok az irritáló alakok semmi rosszat nem tettek ellenetek, szóval nőjetek végre fel és ne az utálattal fejezzétek ki az okosságotokat.

2021. febr. 18. 08:46
 16/86 anonim ***** válasza:
100%

12-es.

Kérdezem én, ha te nem bírod őket, gyakorlatilag annyit kell tenned, hogy nem mész el a koncertjükre. Mármint, mi a p@csa? Neked miért baj, ha idejönnek? Nem fognak, de nem is látnád őket! Sok magyar csajszika örülne neki, ennyi. Neked közöd nincsen hozzá, ha valamit nem szeretsz, nem ismersz, akkor nem tök mindegy neked? A kpop fanok sem mennek oda pl. metálos kérdések alá, és kezdik el szidni a műfajt vagy a bandát. Gondolkozz már.

2021. febr. 18. 11:08
 17/86 anonim ***** válasza:
21%
14-15 bocs igazabol én találkoztam igazi rasszizmussal nem pedig csak túl érzékenységgel… ismerem a magyarok nagy részét (nem csak a cigányokkal hanem törökökkel osztrákokkal is eléggé “olyan”... persze vannak kivételek) a lényeg én bőven úgy károk hogy itt nem volt semmi féle rasszizmus nektek meg kellene tanulni mi is az nem pedig védekezni mert megsértették a személyeteket ezzel… igazából semmit sem írt a származásukról hanem csak a megjelenesukrol amit ők maguk változtattak meg… a sracokkal itt csak személyesen van baja neki de ahogy írtam tényleg csak az álszentség miatt írok! Nyugodtan alázhatjátok őt de az apa férfi az anya nő 😂😅 sajna...
2021. febr. 18. 12:51
 18/86 anonim ***** válasza:
30%

9-es írta “ Remélem hogy sose dugják ide a pofájukat”

Erre 10-es írja hogy “rasszista” na ebből nagyon latszik hogy rasszista… -.-“ de elmondom ismét nem őt védem hanem csak nem toleralom ezt a hatalmas álszentséget…!

2021. febr. 18. 13:08
 19/86 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt most a vírus miatt még a Magyarországon élő sztárok sem koncertezhetnek, nem hogy majd Dél-Koreából ide jönne a BTS vagy Blackpink. Másrészt ezt már eleve a BigHit is megmondta, (mert az ország már hívta a BTS-t) hogy kis létszámú stadionba nem mennek, mert nem érné meg nekik. A Puskás stadion, ami jelenleg az egyetlen olyan stadion itt Magyarországon, ahol lehet koncerteket rendezni, mindössze 60 ezer fős, túl kicsi. Amiatt, hogy Magyarországon nincs annyi army, hogy az egész stadiont ki tudják tölteni, nem kell miatta aggódni, külföldről úgy is jönnének emberek ide csak a koncert miatt. De most mennyire felborítaná az egészet az, hogy idegenek (akár vírust hordozva) jönnének ide Magyarországra, innen-onnan. Ha idén jönnének Magyarországra, nem gondolod, hogy az már eleve ki lenne rakva a BigHit oldalán? Másrészt a BTS sehol sem koncertezik most a covid miatt, még kitudja meddig. Nem értem hogy vetődött fel benned a kérdés, hogy idén jönnek-e.

A válasz:Nem. Nem fognak jönni, sem idén, sem pedig a jövőre nézve, amég a civid tart, sehova sem.

Ami a Blackpinket illeti, azt sem értem, hogy jött az, hogy 2022-ben jönni fognak remélhetőleg. Jelenleg semmilyen banda nem koncertezik, bele értve a BP-t is. Sajnos arról nem tudok információkat, hogy a yg hogy válogat koncertek terén, de nem hiszem, hogy na pont a Blackpink, akik a BTS mellett a legnépszerűbb kpop lány banda, egy 60 ezer fős stadionban koncertezik, de mint mondtam, ezt nem tudom, ez csak az én véleményem. Mindenesetre nem véletlen, hogy mikor volt alkalmuk mindkét bandának, nem jöttek ide, inkább 2x - 3x voltak egy helyen más időpontban.

2021. márc. 10. 09:50
 20/86 anonim ***** válasza:
Blackpink máskor 10-6 ezer fős koncerteken volt Európában, annyit simán össze tudunk hozni környező országokból, Bécsbe is mehetnek egyébként.
2021. márc. 10. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!