Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miert nem jon az iKON magyaror...

Miert nem jon az iKON magyarorszagra?

Figyelt kérdés
Mar mindenhol voltak csak europaban nem, es ez igazsagtalan.. ooo miert???

2020. szept. 17. 17:04
A kérdező szavazást indított:
az olyan elvetemult fanok miatt mint te
biztos jonnek majd!
salalalaaaa!
Mert nem
23 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Feltehetöen nem lenne elég bevételük.
2020. szept. 17. 17:22
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
Talán mert nem érdekelne elég embert.
2020. szept. 17. 21:18
 3/17 A kérdező kommentje:
Én egész sok ikonic-ot ismerek, bár az tény, hogy nem vagyunk sokan.. De attól még jöhetnek a környező is országokból nem?
2020. szept. 18. 08:50
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Elvileg jöhetnek/jöhetnének, csak nem éri meg nekik, több a befektetés, mint a haszon.
2020. szept. 18. 11:42
 5/17 anonim ***** válasza:
39%

itt az a kulcs hogy jöhetnének a cégnek ez nem elég ugyanis a cég nem azt nézi hogy instán mennyi feliratkozó van meg stb hanem hogy melyik országból mennyi lemezt vesznek az emberek aktívan! így tervezik meg hogy melyik adott országba csinálnak koncertet valamint van egy alternatíva amikor egy kisebb-nagyobb zenei show van és akkor több zenészt meghívnak persze ez csak akkor működik amikor ilyen k-con hasonló rendezvényi dolgok vannak

egyszóval amíg nem lesz egy elégséges eladási szám europában addig nem jönnek ide...! ugye bts az kivétel mert a rendezvény szervezők alapból meghívják őket azaz a kezdés nekik sokkal könnyebb meg ugye nekik jobb az eladás mert egy ilyen koncertet minimum 3000-4000 embertől érdemes megcsinálni persze csak akkor ha van még másik 3-4 szóval egy turnéra lesz 12000-16000 fő

2020. szept. 18. 19:12
 6/17 anonim ***** válasza:
35%

meg most nézem miről beszélsz hogy mindenhol voltak...?!

főként japánba mentek meg 1 alkalommal voltak kínában meg 1-1 alkalommal szingapur thaiföld meg fülöószigeteken de azt is ugy hogy külső rendezvénnyel!

az ikon még nagyon messze van és valószínüleg sosem fognak euba jönni! meg ahogy nézem még a kcon eseménnyel sem voltak sehol sem szóval az ikon külföldi viszonylatban nagyon gyenge szóval valószínűleg sosem fog ki jönni euba!

2020. szept. 18. 19:19
 7/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Sajnos amit leírtatok azzal én is tisztában voltam. Csak reménykedtem, hogy tud valaki bármi nem ennyire elkeserítő infót. De ha a közeljövőben nem is, de TALÁN egyszer ide is ellátogat a kedvenc bandám.
2020. szept. 19. 07:49
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Hát én úgy vagyok vele h mivel voltak már itt kpop bandák szóval sztem nem is az h nem érné meg nekik. De tény h pl egy francia vagy német koncert nagyobb bevétel. Szóval sztem idő kérdése. Kitartás! :) Ha jönnének, mennék én is.

Valaki tud vmit a KARDról h jönnek végül vagy a covid miatt teljesen törölve lett minden? Mert nekem utcsó infóm h a tavaszi turné elmaradt azóta nem tudok semmit :(

2020. szept. 22. 02:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Utolso az hogy egy olyan banda ami még Ázsiában sem annyira népszerű na az biztos hogy nem jon Európába! Sokkal kevesebb kpop banda tud ide Európába bejutni mint Amerikába (USA Kanada Latin-Amerika) és talán a francia az nagyobb bevétel de a nemet biztos hogy nem! Magyarország alapból olcsóbb is de max talán k-con alkalmával mert tényleg az Ikon-nak a külföldi piaca nagyon de nagyon rossz!

Elvileg úgy van hogy erre az évre törölve lettek a nagy koncertek! Nagyon sok banda tervezte a szokásos Nyári Turnét aztán az elmaradt (úgy is hogy pl Ázsia területen voltak) meg ugye megint jött törvény hogy külföldiek nem jöhetnek be az országba kivételes esetek vannak de a koncert pont nem az! (Itt arról van szó hogy ha valaki meglátogatni akar egy ismerőst de akkor is kell neki 2 virus tesztet csinálni vagy 14 napos karantént 😅)

A koncert szerintem át lett Téve jövőre most mindenhol ezek az online koncertek mennek

2020. szept. 22. 12:11
 10/17 A kérdező kommentje:
Jó oké, költői tulzás volt tőlem azt írni, hogy mindenhol voltak! DE Nem csak Ázsiában, amit itt a legtöbb ember állít, Igaz, hogy az iKON nem egy BTS, De hello!! Voltak már Ausztráliában, és az U.S.A-ban is. És az 5 év alatt nem egyszer voltak Japánban...
2020. szept. 22. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!