Lesz BTS koncert magyarországon ebben az évben?
57 az hogy te meg ész nélkül akarsz okoskodni meg kijelentéseket tenni az is önmagáért beszél hogy hogyan szerezted azt az 5 pipát! utolag ha annyira érdekelne a pipák akkor csinálnék 20 acc-ot könnyen lehetnék 5 pipás és itt könnyen le pontozhatnék bárkit 1-2 pipásra! de nem ez a célom nem a mellébeszélés! nem úgy mint neked
az sokkal gázabb hogy 5 pipával föld buta vagy!
Legyen szép napod.
Először is tanulj meg írni,mert nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik, és a te esetedben szerintem az utolsó opció van :)
Látszik hogy még a szarkazmusom sem esett le,de azért te mindenkitől okosabbnak tartod magad itt lol
Ja és amúgy nem is tudom ki jár minden kérdés alá szidni a fiúkat,nem is tudom :DD
#66/67 teljesen felesleges vitatkozni vele, egyszerűen nem fog fel semmit. Csak végletekben tud gondolkodni, az hogy VÉLEMÉNY számára kb ismeretlen fogalom, és még az értelmezés sem megy neki, nem igazán lát a "sorok mögé", tényleg csak sarkalatosan tudja értelmezni a dolgokat.
Emellé még egy kulturálatlan disznó is.
Megkérdezhetem kedves két pipás emberke miért használsz még mindig szitokszavakat,mikor most az utóbbi egy napban senki nem oltott be és nem iletett egy rossz szóval sem? Annyira lelátszik hogy valami 15 éves kisfiú/kislány vagy aki azzal próbál flexelni hogy milyen sokat tudó, mindezt bunkózással megfűszerezve >< (javíts ki ha tévedek,de az irási stílusodból minden leolvasható,nem kell hogy ismerjelek)
És ha már van egy véleményed, akkor normálisan megfogalmaznád és nem hordanál el mást minden utolsó sz*rnak minden második mondatodban, többre lennél értékelve de így csak azt tudom mondani hogy bolond lyukból bolond szél fúj ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!