Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 13:16
81/88 anonim válasza:
:-)) Ja 30 lesz de azt írta v. ki hogy 2 éven belül akkor az 2 év vagy kevesebb nem?:-) De ottvan hogy 30-35 az meg nem 2 éven belül...:-D Meg ha ráér majd mert ő is kiakarja venni a részét a gyermeknevelésből ami nagyon helyes...de mostanában erre nem igazán lesz ideje....
82/88 anonim válasza:
ha a gyerek az anyjára üt...rémronda lesz
83/88 anonim válasza:
jaj, azért jó pasi, és ez a szám
http://www.youtube.com/watch?v=W1yEr9CaYa0 na szóval... én biztos megnézem egyszer élőben, valaki tudja, hogy a következő koncertje hol lesz?
84/88 anonim válasza:
"Persze viták minden családban vannak. Katával - akit szépnek, intelligensnek és okosnak tart - is voltak, de mindig meg tudták beszélni azokat - mondta a Hot! magazinnak Csaba édesanyja."
Ekkora kamut :D Ráadásul az okos és az intelligens kb ugyanazt jelenti... :D
85/88 anonim válasza:
nem bizti h ezt mondta csaba anyja a rémre
86/88 anonim válasza:
Eszméletlen, hogy itt néhányan mennyire rosszindulatúak... Egyikőjük sem csúnya, de még ha azok is lennének, akkor sem lenne senkinek semmi köze a szerelmükhöz. Nyilván ők egymást a legszebbnek/leghelyesebbnek látják. És ez így természetes, ha szerelmes az ember. Az én párom is megkapta egy jópárszor, hogy sokkal szebb lány illene hozzá (pedig azért én sem vagyok ronda), de ő engem választott, és azért nem fog elhagyni, mert néhány irigy némber nem tart egy bombázónak (teszem hozzá, ők sem azok). Remélem,hogy Csabi is így gondolkozik, és abban is bízom, hogy Kata nem olvassa ezeket a rosszindulatú hozzászólásokat, vagy ha igen, akkor tisztában vele, hogy csak unatkozó, irigy nők áskálódásai ezek. És végül, szerintem nagyon is összeillenek! Sok boldogságot nekik!:)
87/88 anonim válasza:
milyen naiv,rózsaszín ködös katának benyalós ember vagy te utolsó
kata a tükörképed??dejavud van??ronda nő-jó pasi...
csaba eddig se volt hű
ezután se lesz az,hiába csöpögsz
88/88 anonim válasza:
Senkinek "benyalós" nem vagyok, a világom sem rózsaszín, de undorítónak tartom azt, hogy vadidegenek próbálnak belemászni mások kapcsolataiba. Én nem ismerem a Katát, nem is érdekel, hogy milyen ember, de csúnyának semmiképp nem mondanám. Ha ő csúnya, akkor ebben az országban nagyon sok "rémronda" nő van... Köztük talán te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!