Lehet tudni hogy miért utál a tesóm barátnője? Ti sem bírtátok a testvéretek első barátját/barátnőjét?
amíg nem ismertük, csak tudtuk hogy van a tesómnak egy barátnője, addig azt gondoltuk hogy tök rendes, kedves, vicces, segítőkész, mint a tesóm. de amikor egyszer eljött velünk nyaralni, láttam rajta hogy nagyon utál, legszívesebben felnyársalna, vagy leszírna, épp ami a keze ügyébe kerül. nem reagálom túl, nagyon gyűlöl,csak azt nem tudom miért. meg azt is sajnálom hogy a tesóm nem foglalkozik velem ugy mint régen. mindig ökörködtünk, viccese dolgokat csináltunk, sok mindent tőle tanultam meg, ő a példaképem, sok mindent azért csináltam meg hogy a kedvébe járjak, meg hogy utolérhessem őt, hogy olyan legyek, mint ő. amikor a barátnője is velünk van, le vagyunk sz..rva, mert csak vele foglalkozik a tesóm, az sem érdekelné ha kórházban lennék, az a lány az ujja köré csavarta, teljesen meghülyítette, annyira szomorú vagyok..elképzelni sem tudom mi lesz majd ha saját családja a tesómnak,,, mert akkor tényleg senki nem fog velem foglalkozni.. nem lesz aki megvédene, pártfogolna...
amikor a barátnője ellenségesen rám néz, mindig az jut eszembe hogy mennyi mindent csináltunk amíg ő nem volt.. ő hozott haza első nap az iskolából, és az ovódából, de a gimiben ez már nem volt ugy, mert akkor megvolt neki a barátnője. (pont ugyanez járt a fejemben amikor haza buszoztam első nap.)
elnézést az érthetetlen fogalmazásért.. :(:(
detto. nállunk is ugyan ez van. :"D
mondjuk nekem okom is van rá miért utálom a csajt..
de a legtöbb családnál ígyvan, hogy az emberek nem törődnek annyit a családdal ha van barátjuk/barátnőjük..
beszélni kell a csajjal, hogy van e valami baja veled, és hogyha igen akkor mi az,4 aztán pedig bele kell törődni, hogy őt szereti a tesód..
Gratulálok utolsó, remélem a kommented után jobban èrezted magad.
Egyébként ja, régi kérdés, de megérdeklődhetem hogy mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!