Nem unjátok halálra magatokat a nyár első pár hetében?
Kicsit igen, pedig nekem ez az első igazi szünetnap! :) (mi péntekig mentünk -.-")
Viszont nemsokára elkezdek különórákra járni (pl. lovaglás) ill. ha nagyon unatkozok elmegyek egyet futni, szóval így elég jól szórakozom. :) 17/L
de igeeeeen -.-"
főleg, hogy teljesen egyedül vagyok itthon egészen 3-ig... alig várom már, hogy nyaralni menjünk, vagy különböző programokat szervezzünk a barátaimmal
unatkozom :(
péntek óta olyan furcsa,mert szinte nincs értelme felkelnem.Azért minek felkelni,hogy gépezz és kimenj??semmi :( pedig voltam strandon,kiolvastam egy könyvet,csomószor elmentem sétálni a városba,hülyéskedtem a barátaimmal,körmöt festettem,hajat csináltam,napoztam és még mindig NAGYON UNCSI -.-"
kvára nem érek rá első pár hétbe de szerdán 18/00tól kirúgom a ház oldalát.:DDDDDDDD
amugy rajzolni fogok nyáron,meg autóvezetést tanulni, zenét hallgatni, táncolni erre arra, jövő évre tanulni, fotózni, csak legyek túl a kibebaxott szerdán
Egész nyáron,nem csak az első pár héten.
Diákmunkát nem találtam,itthon poshadok.
Nincs pénzem semmire,
Haver,barát,barátnő 0.
Forever alone!
21/ szerncsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!