Egy magabiztos ember hogyan bénázik? (első alkalomkor . Pl először szív cigit, először gokartozik)
ezek béna példák ,most sajna más nem jut eszembe. de biztos értitek mire akarok kilyukadni
hogyan csinálja?
17f
az én párom totál magabiztos
amikor először vizisielt pl, tökre beleélte magát, mindenre oda figyelt hogyan kell csinálni, így elsőre úgy ment neki, mintha évek óta ezt csinálná :)
tehát nem voltak félelmei, gátlásai, csak izgatottan várta :)
13:19 vagyok
eszembe jutott a magabiztos páromnak egy bénázása:
megbeszéltük, hogy találkozunk az optikus előtt, totál részletesen elmagyaráztam hol.
csakhogy azon az úton az optikussal szemben a másik oldalon volt még egy optikus, és ő ott állt és várt engem, én megérkeztem vele szembe, és néztem rá bambán, hogy miért ott áll...
erre átjött az úton hozzám, és úgy tett, mintha képben lett volna, és nem ott várt volna, hanem mintha csak arról jött volna, mintha kirakatot nézegetett volna....tehát nem vallotta be, próbálta elterelni hogy bénázott
xD.
vicces sztoryk:D
egy vmi biztos senki nem james bond a mai világban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!