Mit csináljak, hogy jó legyen az első benyomás, hogy befogadjanak?
Szeptemberben új suliba megyek és eléggé félek ,hogy nem fogadnak el vagy valami.Angol suliba megyek(budán) és annyira még nem tudok angolul hogy mindent megértek meg nem is nagyon merek még beszélni.Meg én nem olyan vagyok hogy velem ilyen mai sztárokról lehet beszélgetni mert általában musicalzenét,meg green day-t hallgatok és elég kevés színészt vagy híres embert ismerek.Viszont HarryPotterben elég jó vagyok még angolul is.Beszélgessek velük erről?Vagy érdekeli ez őket egyáltalán?(ha egyáltalán merek beszélgetni)Meg mi lesz ha én megjelenek az ötezer éves tolltartómmal meg ilyenekkel?A budai gyerekek nem fognak ezért lenézni?( pesten lakok)
léci segítsetek!!!!
12/L
egyetértek az előttem szólókkal:ADD MAGAD!
ha pedig már nem tetszik a tolltartód miért nem kérsz egy ujjat?kb egy ezresbe kerülne
Hát lányom, első nap öltözz be harry potternek, ha nem tetszik nekik, másnap gyere voldemortként.
Így tutira megtudod hogy hpfanok-e!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!