Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?
Szerintem nem ronda a csaj csak olyan átlagos...
'Hát b*sszus, ez a alapján a kép alapján lehet nem a Katát kellene leszólni, hanem azon csodálkozni inkább hogy a Kata hogyan állhatott szóba a Csabával?'
Tök igazad van...
na,akkor már megérte belinkelnem nektek a képet..van ott több is,csemegézzetek..:)
amúgy ezen a képfeltöltős képen nagyon szírul néz ki a kata,tényleg olyan a feje mint valami kisegéré...
bár élőben biztos szebb,lehet csak nincs jó fényképarca..
Tényleg olyan mint egy kisegér most hogy mondod :D
Szírül kinézni :D Ezen nevettem XD
hát szerintem azért annyira rosszul nem nézett ki a Csaba ahogy ti állítjátok :/
Szerintem elég helyes volt csak ott gondolom részeg volt, meg kicsit zsíros volt a haja :D de a szép kék szem az akkor is ott volt. Meg gondolom már akkor is volt szép hang
hát csajok....
most nyilatkozta a csabi hogy 2 éven belül akar a párjától gyereket,mit szóltok?
Itt van:
De az nincs benne hogy 2 éven belül, hanem majd akkor amikor lesz a családjára ideje 30-35 évesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!