Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok Vastag Csaba barátnőj...

Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim válasza:

nos, adok az eddigi véleményekre.. :))

csak mert én sem tartom vmi szépségnek a "csajt"... sőőőt ... +o(

csupán mondhatnám ezeket féltékenységből is de miért tenném mikor azzal csak lejáratném magam... :O :D:D

szóval ami tény az tény!:O :S

VASTAG CSABA BARÁTNŐJE CSÚNYA!

mint az ágyú! xD

egy alapos smink talán segítene rajta :O

de kik vagyunk mi, h megmondjuk csabinak ki a szép és ki a csúnya.. senkik.. :S

és egy rajongó szava mit sem ér egy sztár felett vagy felé.. :S csupán szavak! de ha vki nem ért ezzel velem egyet nyugodtan mondja. :)) mint lehet látni én az őszinteségre törekszem.. :D:D

na ennyi :D

de sztm ugyis az lesz mint más sztároknál..

csabinak rendesen beindul a karrierje kata meg a háttérbe szorul csabinak vagy -nál! :D:D:))

de ki tudja :D

habár remélem igy lesz xDD

Peace! x)

2010. dec. 23. 18:52
 12/88 anonim ***** válasza:
Meg még azért tegyük hozzá, hogy, azt olvastam, 6 éve együtt vannak. Akkor azért még Csabi sem így nézett ám ki.. És lehet, hogy mikor megismerkedtek, a lány egy bombázó volt - nem egy olyan párt ismerek, akik tök jól néztek ki, mikor összejöttek, néhány év után meg már kevésbé, mert akkor már nem kell 100%-osan kinézni, nem hagysz ott valakit x év után, csak a külseje miatt. És ahogy valaki előttem írta, Csaba is az x faktorban, a stylistok által lett olyan, amilyen most. Nézzétek meg, pár éve, a barátok köztben hogy nézett ki, csoda, hogy a lány szóba állt vele:)
2010. dec. 23. 19:23
 13/88 anonim ***** válasza:
Aki 25 évesen nem helyes, szép szerintem az régen sem volt bombanő..általában a tinédzserek kupálódnak mintsem csúnyulnak, bár lehet Katánál fordítva volt:-)Egy átlag kapocslatban úgyszokott tényleg lenni hogy ha már régóta együtt vannak már nem számít hogy hogy néz ki de Csaba már más közegben fog mozogni és nagy lesz a kísértés...
2010. dec. 23. 19:39
 14/88 anonim válasza:
Most tényleg ezen megy a fennakadás, hogy nem egy szépség a csaj? De lehet, hogy egy tökjó személyiséggel rendelkező, kedves, jószívű lány...Csabi meg valószínűleg az olyan pasik közé tartozik akiknek nem az a legfontosabb, hogy a párja szépségkirálynő legyen..
2010. dec. 23. 20:31
 15/88 anonim válasza:
61%

Szerintem ez azért durva... a szépség nem minden, most miért lenne együtt egy olyan lánnyal, aki után mindenki megfordul, de épp annyi esze sincs mint egy csigának?!?!?!?!

Szerintem ez hülyeség..látszik hogy milyen hülye emberek vannak...az ilyen embereknek (nagy eséllyel) sohase lesz normális kapcsolatuk..akik csak a külsőségek után futnak.

A másik meg: oké hogy mostantól más körökben forog a Csabi, de hogy ha szereti a párját nem fogja ott hagyni 6év után egy kis cafkáért.

2010. dec. 23. 21:02
 16/88 anonim ***** válasza:

ronda lány

s belső kisugárzása sincs

életunt mumia

gondoljatok bele,Király Viktor,Caramell,stb dobták a régi nőiket,miután nagy sztárok lettek

ez Csabinál se lesz másképp

meg ok,több éve a Csúfival van,de nem a hűség példaképe

de nem hagyta el eddig

de ezután tuti,h a bányarém a levesbe megy

Csabi sunyi,a szemese áll jól

átvágta párszor és át is fogja katát

király viktorról is tött ilyesmi cikk

rápár hóra jött az,h vége

meg amit újság ír,nem kell szó szerint igaznak venni

mumja egér egy éven belül....

norbival kéne összehozni

két egér..

2010. dec. 23. 21:34
 17/88 anonim ***** válasza:

[link]

no

én inkább ezt hiszem el,mint h húú de szereti okádékot

meg amikor Vecát kiejtették,s utána ahogy ölelte egymást Veca-Csabi,meg ahogy viselkedtek..én arra gondoltam,h vmi van köztük....

jóóó lenne

ő illik hozzá

2010. dec. 24. 00:54
 18/88 anonim válasza:
50%

Döbbenetes! Nem a lány, hanem, hogy milyen ocsmány dolgokat tudtok írni. Ő egy ember, csak úgy, mint ti. Erre nem gondoltatok? valakinek hogy lehet így a lelkébe gázolni? csak remélni tudom, hogy sem ő, sem hozzátartozója nem olvassa ezeket a trágárságokat.

Egyébként én nem ismerem őket, még csak egy városban sem lakunk, hogy védeném.

Valószínűleg a fiú azért szereti már annyi ideje, mert nem olyan üresfejű nő, mint ti vagytok.

Nem sminkeli magát? Na és? Akkor mi van? Akkor már nem ember?

Nagyon remélem, hogy együtt maradnak, és a kapcsolatukat nem fogja tönkretenni Csaba sikere.

Valószínűleg, ez egy olyan srác, aki a belsőre nagyobb hangsúlyt fektet, úgyhogy irigykedő üresfejű plázacicák, hiába kenitek magatokra azt a sok drága festéket, hiába öltöztök úgy, mint a "sztárok", akkor is buták maradtok és érzéketlenek. Gusztustalan világ gyöngyszemei -ti vagytok!

A lány szerintem aranyos (egy képet láttam), Csaba kifejezetten jóképű. :)

Egyébként boldog karácsonyt!

2010. dec. 24. 18:09
 19/88 anonim ***** válasza:
Mostmajd reszkess Magyarország, magyar csajok mert jön Vastag Csaba...:-)Amúgy meg igenis számít a külső erre Csaba is ráfog jönni most hogy ilyen közegbe fog mozogni, általában a kapcsolatok 95%-a tönkremegy ha ilyen befutott lesz az egyik fél!De attol még hogy valaki szép és jól öltözik nem feltétel hogy buta is...van a közegembe ilyen mert milliomosak a szülei, és nincs elszállva magától, modellkedik,és orvosnak tanul...
2010. dec. 24. 20:06
 20/88 anonim ***** válasza:
100%
14 éve vagyok a barátommal 48 kg voltam amikor összejöttünk hosszú szőke haj stb döglöttek értem de komolyan! Azóta szültem 2 gyermeket és megdupláztam a súlyom! Én is hallottam már a hátam mögött,hogy hogyan lehet velem a párom milyen csúnya vagyok:( Hihetetlenül fáj!!!!!!!!!!
2010. dec. 24. 20:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!