Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?
nos, adok az eddigi véleményekre.. :))
csak mert én sem tartom vmi szépségnek a "csajt"... sőőőt ... +o(
csupán mondhatnám ezeket féltékenységből is de miért tenném mikor azzal csak lejáratném magam... :O :D:D
szóval ami tény az tény!:O :S
VASTAG CSABA BARÁTNŐJE CSÚNYA!
mint az ágyú! xD
egy alapos smink talán segítene rajta :O
de kik vagyunk mi, h megmondjuk csabinak ki a szép és ki a csúnya.. senkik.. :S
és egy rajongó szava mit sem ér egy sztár felett vagy felé.. :S csupán szavak! de ha vki nem ért ezzel velem egyet nyugodtan mondja. :)) mint lehet látni én az őszinteségre törekszem.. :D:D
na ennyi :D
de sztm ugyis az lesz mint más sztároknál..
csabinak rendesen beindul a karrierje kata meg a háttérbe szorul csabinak vagy -nál! :D:D:))
de ki tudja :D
habár remélem igy lesz xDD
Peace! x)
Szerintem ez azért durva... a szépség nem minden, most miért lenne együtt egy olyan lánnyal, aki után mindenki megfordul, de épp annyi esze sincs mint egy csigának?!?!?!?!
Szerintem ez hülyeség..látszik hogy milyen hülye emberek vannak...az ilyen embereknek (nagy eséllyel) sohase lesz normális kapcsolatuk..akik csak a külsőségek után futnak.
A másik meg: oké hogy mostantól más körökben forog a Csabi, de hogy ha szereti a párját nem fogja ott hagyni 6év után egy kis cafkáért.
ronda lány
s belső kisugárzása sincs
életunt mumia
gondoljatok bele,Király Viktor,Caramell,stb dobták a régi nőiket,miután nagy sztárok lettek
ez Csabinál se lesz másképp
meg ok,több éve a Csúfival van,de nem a hűség példaképe
de nem hagyta el eddig
de ezután tuti,h a bányarém a levesbe megy
Csabi sunyi,a szemese áll jól
átvágta párszor és át is fogja katát
király viktorról is tött ilyesmi cikk
rápár hóra jött az,h vége
meg amit újság ír,nem kell szó szerint igaznak venni
mumja egér egy éven belül....
norbival kéne összehozni
két egér..
no
én inkább ezt hiszem el,mint h húú de szereti okádékot
meg amikor Vecát kiejtették,s utána ahogy ölelte egymást Veca-Csabi,meg ahogy viselkedtek..én arra gondoltam,h vmi van köztük....
jóóó lenne
ő illik hozzá
Döbbenetes! Nem a lány, hanem, hogy milyen ocsmány dolgokat tudtok írni. Ő egy ember, csak úgy, mint ti. Erre nem gondoltatok? valakinek hogy lehet így a lelkébe gázolni? csak remélni tudom, hogy sem ő, sem hozzátartozója nem olvassa ezeket a trágárságokat.
Egyébként én nem ismerem őket, még csak egy városban sem lakunk, hogy védeném.
Valószínűleg a fiú azért szereti már annyi ideje, mert nem olyan üresfejű nő, mint ti vagytok.
Nem sminkeli magát? Na és? Akkor mi van? Akkor már nem ember?
Nagyon remélem, hogy együtt maradnak, és a kapcsolatukat nem fogja tönkretenni Csaba sikere.
Valószínűleg, ez egy olyan srác, aki a belsőre nagyobb hangsúlyt fektet, úgyhogy irigykedő üresfejű plázacicák, hiába kenitek magatokra azt a sok drága festéket, hiába öltöztök úgy, mint a "sztárok", akkor is buták maradtok és érzéketlenek. Gusztustalan világ gyöngyszemei -ti vagytok!
A lány szerintem aranyos (egy képet láttam), Csaba kifejezetten jóképű. :)
Egyébként boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!