Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok Vastag Csaba barátnőj...

Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim válasza:
Szerintem is jó pasi a csaba és a lány eléggé csúnyácska, de az magánügy h ki a csaja, SENKI nem szólhat bele abba h ő kit szeret.
2010. dec. 25. 00:54
 32/88 anonim ***** válasza:

nem baj nem sokáig lesznek együtt...

8 év az hosszú idő..

2010. dec. 25. 00:55
 33/88 anonim ***** válasza:

a képek régiek magazinban

persze,h akkor szerelmesnek tüntek

de ma már nem ugyanaz.....

dobva lesz a rém

2010. dec. 25. 09:10
 34/88 anonim ***** válasza:

Nyugodjatok meg, nem fog szakítani a barátnőjével. Főleg mert nehezen találna olyan barátnőt, akiben bízhatna, hogy tényleg azért szereti őt,amilyen. Ne felejtsétek el, hogy az a nő már akkor szerette, amikor még egy "senki volt".

Most a legtöbb nő annyit lát, hogy a tv-ben énekelet, meg néhány interjút, meg amit az újságok összehordtak róla. De egy embert kiismerni így nem lehet.

2010. dec. 25. 09:15
 35/88 anonim ***** válasza:

Ott a pont utolsó. Ha megnézitek a képeket, ott még egy átlagos 23-25 év körüli pasi volt. Ahogy írja a cikk is, hogy a Kata azt a senkit látja benne aki egy rozzant autóval ment érte évekkel ezelőtt. Lehet attól még, hogy le fogja cserélne, de én inkább úgy vagyok vele, hogy inkább ne cserélje le. Illetve rá lecserélheti, de másra ne :D

Kiábrándulnék belőle, ha összejönne mondjuk Dundikával... :D :S Tényleg amúgy. Mivel egy ilyen lánnyal van együtt mint a Kata, nekem sokkal emberibbnek "földibbnek" tűnik.

2010. dec. 25. 10:38
 36/88 anonim ***** válasza:

Bocsi a sok idézgetésért de ezt is a Csaba nyilatkozta:

"Katának az sem volt könnyű amikor azt láthatta az újságban hogy a szerelme Nyári Edittel jött össze, pár hét múlva meg azt írták hogy a Janicsák Vecával szűrtem össze a levet nevetett csaba!

Söt még azt is lehetett olvasni hogy a 2 gyerekes Wolf Katinak is csaptam a szelet.

Ezt is a story magazinból

2010. dec. 25. 11:09
 37/88 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem könnyű neki, de látjátok, még ezek után is együtt vannak. Tehát elég stabil kapcsolatnak tűnik.
2010. dec. 25. 12:28
 38/88 anonim ***** válasza:

előttem szóló

de a nagy nagy siker most jött

most jön a neheze

tuti megy a rondaság a levesbe

2010. dec. 25. 12:48
 39/88 anonim ***** válasza:
S ha ronda szerintetek? Attól a Csaba szeretheti. nem csak a külső számít.
2010. dec. 25. 13:29
 40/88 anonim ***** válasza:

"előttem szóló

de a nagy nagy siker most jött

most jön a neheze

tuti megy a rondaság a levesbe"

Miért rondaság? Vagy egy féltékeny nő vagy, vagy egy vak "csak a látszatra megyek" férfi. :S

Ez nem jó dolog. Egyátalán nem ronda mutassak ronda embert?

2010. dec. 25. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!