Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?
nem tudom,h a párral ezelőtt szóló honnan veszi,h akik az egeret fikázuk sminkelt pázacicák vagyunk
jómagam kevés önizalommal rendelkező,a szemfestéket és szemspirált összekeverő vagyok,de nem vagyok életünk szürkeség,mint ez a nő
és ok,vele van csaba
de csalja,főleg popdarálós sikerek óta
ez biztos forrás
ok,igen,attól függetenül vele van,ő az állandó barátnő,élettárs
amúgy boldog karácsonyt
korrigálok
plázacica
életunt szürkeség
mi az a "biztos forrás",amiből tudod h csalja az asszonyt?
megadnád az elérhetőségét?én is szívesen megismerném!:)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Az én véleményem az lenne hogy nem hiába nyilatkozta ezt a Csabi: " Kata nem az x-faktor szépfiúját látja bennem, hanem azt a fickót aki annak idején egy lerobbant kis fiattal ment érte az első randevúra"
Erről ennyit!! De annyira bírom mikor egy olyan ember szólja meg a másikat aki cseppet sem szebb annál akt meg szólt, vagy aki csak a sminkel szép. :S
Nem tudjátok hogy ennek az egyszerű lánynak milyen lehet a szíve. :S
igen,s lehet h ép ezért van még vele
mert ő nem a sztárt,a sikeres pasast látja
hanem még a 20éves,átlag srácot
mint ballack neje
ballack is 20 volt,mikor megismerkedtek
étlagos focista fiú
utána lett sztárfocista
a régi,nem ép szép csajjal maradt
3gyerek,eskűvő
de csalja a csajt
évek óta,de nem rég bukot ki a dolog
csabi hasonló szitu...
akár christian bale
na de mindegy
http://www.youtube.com/watch?v=dG-62zBnKkQ
békés ünnepeket
ez nem egyszerű lány
hanem ronda
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__specia..
gyertek,kiváncsi vok a véleményetekre:))
Azt hiszitek, hogy csak a különösen szép nőknek lehet ilyen barátjuk? Egyikőtök se ismeri ezt a lányt személyesen. Különben sem ronda. Valószínüleg nem fog azért barátnőt váltani, mert az embereknek nem tetszik a mostani.
Ha meg divatlapba illő nője lenne, akkor meg azt írnátok, hágy igen, az ilyen pasiknak csak ilyen nők kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!