Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok Vastag Csaba barátnőj...

Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:

S.bullockot írtam

nem kiszelt

2010. dec. 25. 23:13
 52/88 anonim ***** válasza:
utolsó: az tök mindegy hogy mit írtál :@ Hanem az a nem mindegy hogy egy tök átlagos nem csúnya
2010. dec. 26. 10:50
 53/88 anonim válasza:

"Az már tényleg a csaba szívügye h kit szeret...különben sem mondanám hogy csúnya a csaj...egyébként a csaba sem néz ki olyan 'hű de jól'... ha mondjuk mennétek az utcán (nem tudnátok h a csaba híres) szinte senkinek nem az lenne róla az első benyomása h 'Azta de jó pasi'..."

Teljesen egyetértek!!! Tényleg nem olyan jó pasi...csak azért van mindenki belezúgva mert híres...sztem egyébként a Nikolas jobb pasi és a hangja is sokkal jobb mint a csabáé

2010. dec. 26. 18:26
 54/88 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy pár kép alapján, hogy lehet valkiről bármit is megállapítani, lehet, hogy az életben sokkal helyesebb, csak nincs olyan jó fényképarca, de azért a fényképeken sem csúnya, és hol van az megírva, hogy szép embereknek csak szép párjuk lehet. Nekem sokkal szimpatikusabbak az olyan emberek, akik nincsenek nyakig kifestve, és nem járnak hetente szoliba.

És azért csak tudhat valamit a csaj, ha már ennyi ideje együtt vannak, és különben is a szépség nem minden, idővel mindenki megöregszik, kicsit csúnyább is lesz, de a belső, az ember személyisége, kisugárzása megmarad.

2010. dec. 26. 20:44
 55/88 anonim ***** válasza:

"Teljesen egyetértek!!! Tényleg nem olyan jó pasi...csak azért van mindenki belezúgva mert híres...sztem egyébként a Nikolas jobb pasi és a hangja is sokkal jobb mint a csabáé"

Ezt most viccből írtad ugye? Nem szerelmes vagyunk belé hanem tetszik nekünk nem ugyanaz!

2010. dec. 26. 20:56
 56/88 A kérdező kommentje:
huhha... vannak vélemények: ILYEN is OLYAN is:)az az igazság ,hogy aki jó pasinak tartja Csabát ,annak a véleménye nem igazán változik meg egy két sor miatt(vagyis jó pár sor miattxD)
2010. dec. 27. 13:20
 57/88 A kérdező kommentje:
één meg teljesen belezúgtam <3ŁŁŁ
2010. dec. 27. 13:23
 58/88 anonim ***** válasza:
hát,majd kizúgsz belőle,mert van csaja!!!!!!!!!
2010. dec. 27. 13:56
 59/88 anonim ***** válasza:

"één meg teljesen belezúgtam <3ŁŁŁ"

Azoktól a gyilkos pillantásoktol nem is csodálom, mikor a kamerába nééz hosszan WÁÁ

2010. dec. 27. 14:39
 60/88 anonim válasza:

Én láttam Katát és szerintem ő egy átlagos nő.

Csaba őt választotta és kitartanak ezek után is egymás mellett. lásd már 6 éve együtt vannak.

csabi sztem is jóóóó pasi, és én már nem vagyok tini:D

2010. dec. 27. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!