Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?
"Az már tényleg a csaba szívügye h kit szeret...különben sem mondanám hogy csúnya a csaj...egyébként a csaba sem néz ki olyan 'hű de jól'... ha mondjuk mennétek az utcán (nem tudnátok h a csaba híres) szinte senkinek nem az lenne róla az első benyomása h 'Azta de jó pasi'..."
Teljesen egyetértek!!! Tényleg nem olyan jó pasi...csak azért van mindenki belezúgva mert híres...sztem egyébként a Nikolas jobb pasi és a hangja is sokkal jobb mint a csabáé
Nem tudom, hogy pár kép alapján, hogy lehet valkiről bármit is megállapítani, lehet, hogy az életben sokkal helyesebb, csak nincs olyan jó fényképarca, de azért a fényképeken sem csúnya, és hol van az megírva, hogy szép embereknek csak szép párjuk lehet. Nekem sokkal szimpatikusabbak az olyan emberek, akik nincsenek nyakig kifestve, és nem járnak hetente szoliba.
És azért csak tudhat valamit a csaj, ha már ennyi ideje együtt vannak, és különben is a szépség nem minden, idővel mindenki megöregszik, kicsit csúnyább is lesz, de a belső, az ember személyisége, kisugárzása megmarad.
"Teljesen egyetértek!!! Tényleg nem olyan jó pasi...csak azért van mindenki belezúgva mert híres...sztem egyébként a Nikolas jobb pasi és a hangja is sokkal jobb mint a csabáé"
Ezt most viccből írtad ugye? Nem szerelmes vagyunk belé hanem tetszik nekünk nem ugyanaz!
"één meg teljesen belezúgtam <3ŁŁŁ"
Azoktól a gyilkos pillantásoktol nem is csodálom, mikor a kamerába nééz hosszan WÁÁ
Én láttam Katát és szerintem ő egy átlagos nő.
Csaba őt választotta és kitartanak ezek után is egymás mellett. lásd már 6 éve együtt vannak.
csabi sztem is jóóóó pasi, és én már nem vagyok tini:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!