Az már tényleg a csaba szívügye h kit szeret...különben sem mondanám hogy csúnya a csaj...egyébként a csaba sem néz ki olyan 'hű de jól'... ha mondjuk mennétek az utcán (nem tudnátok h a csaba híres) szinte senkinek nem az lenne róla az első benyomása h 'Azta de jó pasi'...
2010. dec. 25. 16:22
42/88 anonim válasza:
Utolsónak van igaza, lehet hogy a csillag születikbe egy olyan fiú lesz benn, aki már elment elöttetek 3-szor de csak akkor veszed észre húú ez látványosan jó pasi..
Lehet hogy már találkoztunk mi is a Csabával csak nem figyeltünk rá. Ugyan csak 1 a sok közül cím szóval. :))
Most megyek majd Veszprémbe rem. találkozok veele
2010. dec. 25. 17:10
43/88 anonim válasza:
"előttem szóló
de a nagy nagy siker most jött
most jön a neheze
tuti megy a rondaság a levesbe"
Miért rondaság? Vagy egy féltékeny nő vagy, vagy egy vak "csak a látszatra megyek" férfi. :S
Ez nem jó dolog. Egyátalán nem ronda mutassak ronda embert?
nő vagyok
és nem féltékeny
jó pasi csabi,jól énekel,de ennyi
öccse jobb
ő manipulátor
szal nem irigylem a csajt semmi értelemben
de sztem nem szép és élettelen nő
nem csoda,h csajozik csaba
2010. dec. 25. 21:19
44/88 anonim válasza:
mért lenne élettelen?
azért mert nem szereti produkálni magát?
egy csendes,visszahúzódó,önbizalomhiányos csaj,ennyi.
2010. dec. 25. 21:24
45/88 anonim válasza:
Hát itt tényleg nem értik az emberek.. Nektek tényleg minden a külső? Ti ha megláttok egy olyan nőt az utcán akkor már leírjátok? Nem gondoljátok hogy egy bomba nő való színüleg megszokta hogy Ő jó nő? És ez által nagy képű.. ÁÁ nem nektek aki egy kicsit átlagos az már rondaság.. Szerintem szép pedig én is lány vagyok ennyi
2010. dec. 25. 21:30
46/88 anonim válasza:
írták itt,akik ismerik,h jégkirálynő
látszik is rajta
csúnya a fejformája
az orra,a szeme,a szája
minden csúf rajta
2010. dec. 25. 21:48
47/88 anonim válasza:
Én pasi vagyok,de Csabi barátnője ritka ronda.Bottal se piszkálnám meg.Pedig nem bírom a Dundika féle műnőket.Nekem pl.Kate Winslet,Sandra Bullock tetszik.ŐK nők.De az a Kata egy deformált hibrid.
2010. dec. 25. 21:52
48/88 anonim válasza:
Tényleg nem egy szépség, de azért annyira nem is ronda mint ahogy néhányan írjátok. Vannak nála sokkal rondábbak. Mondjuk szebbek is, de ő egy természetes lány, aki nem egy platinaszőke cicababa. Nekem most már kezd szimpatikus is lenni egy kicsit, főleg ahol mosolyog azokon a képeken. Én egy visszafogott, okos, szerény lánynak képzelem el. :DD
2010. dec. 25. 22:06
49/88 anonim válasza:
Mosolyogva még rondább.
2010. dec. 25. 22:14
50/88 anonim válasza:
még a férfiakat meg is értem mert persze hát nekik a Kiszel tünci félék a jók, de a nőket nem értem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!