Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Láttátok Vastag Csaba barátnőj...

Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim válasza:
Az már tényleg a csaba szívügye h kit szeret...különben sem mondanám hogy csúnya a csaj...egyébként a csaba sem néz ki olyan 'hű de jól'... ha mondjuk mennétek az utcán (nem tudnátok h a csaba híres) szinte senkinek nem az lenne róla az első benyomása h 'Azta de jó pasi'...
2010. dec. 25. 16:22
 42/88 anonim ***** válasza:

Utolsónak van igaza, lehet hogy a csillag születikbe egy olyan fiú lesz benn, aki már elment elöttetek 3-szor de csak akkor veszed észre húú ez látványosan jó pasi..

Lehet hogy már találkoztunk mi is a Csabával csak nem figyeltünk rá. Ugyan csak 1 a sok közül cím szóval. :))

Most megyek majd Veszprémbe rem. találkozok veele

2010. dec. 25. 17:10
 43/88 anonim ***** válasza:

"előttem szóló

de a nagy nagy siker most jött

most jön a neheze

tuti megy a rondaság a levesbe"

Miért rondaság? Vagy egy féltékeny nő vagy, vagy egy vak "csak a látszatra megyek" férfi. :S

Ez nem jó dolog. Egyátalán nem ronda mutassak ronda embert?

nő vagyok

és nem féltékeny

jó pasi csabi,jól énekel,de ennyi

öccse jobb

ő manipulátor

szal nem irigylem a csajt semmi értelemben

de sztem nem szép és élettelen nő

nem csoda,h csajozik csaba

2010. dec. 25. 21:19
 44/88 anonim ***** válasza:

mért lenne élettelen?

azért mert nem szereti produkálni magát?

egy csendes,visszahúzódó,önbizalomhiányos csaj,ennyi.

2010. dec. 25. 21:24
 45/88 anonim ***** válasza:
Hát itt tényleg nem értik az emberek.. Nektek tényleg minden a külső? Ti ha megláttok egy olyan nőt az utcán akkor már leírjátok? Nem gondoljátok hogy egy bomba nő való színüleg megszokta hogy Ő jó nő? És ez által nagy képű.. ÁÁ nem nektek aki egy kicsit átlagos az már rondaság.. Szerintem szép pedig én is lány vagyok ennyi
2010. dec. 25. 21:30
 46/88 anonim ***** válasza:

írták itt,akik ismerik,h jégkirálynő

látszik is rajta

csúnya a fejformája

az orra,a szeme,a szája

minden csúf rajta

2010. dec. 25. 21:48
 47/88 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok,de Csabi barátnője ritka ronda.Bottal se piszkálnám meg.Pedig nem bírom a Dundika féle műnőket.Nekem pl.Kate Winslet,Sandra Bullock tetszik.ŐK nők.De az a Kata egy deformált hibrid.
2010. dec. 25. 21:52
 48/88 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egy szépség, de azért annyira nem is ronda mint ahogy néhányan írjátok. Vannak nála sokkal rondábbak. Mondjuk szebbek is, de ő egy természetes lány, aki nem egy platinaszőke cicababa. Nekem most már kezd szimpatikus is lenni egy kicsit, főleg ahol mosolyog azokon a képeken. Én egy visszafogott, okos, szerény lánynak képzelem el. :DD
2010. dec. 25. 22:06
 49/88 anonim ***** válasza:
Mosolyogva még rondább.
2010. dec. 25. 22:14
 50/88 anonim ***** válasza:
még a férfiakat meg is értem mert persze hát nekik a Kiszel tünci félék a jók, de a nőket nem értem
2010. dec. 25. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!