Láttátok Vastag Csaba barátnőjét? Hogy lehet egy ilyen jó pasinak, ilyen barátnője?
átlagon aluli
csalta eddig is,csalni is fogja
"átlagon aluli csalta eddig is, és csalni is fogja "
Kitalálom te vagy Csaba legjobb haverja, és te annyira ismered, mindent elmondd neked. Miért kell egy olyan embert megszólni akit nem is ismertek??? :O Itt mondta az előző hogy nem volt a Csaba mindig helyes. Akkor? Miről beszélünk?
'Csaba nem mindig volt ám ilyen helyes,udnék mutatni képeket,aholmég hosszúhaja volt,és pufók volt,szerintem meg sem ismernétek:)'
Mutass!! Én nem vok csabafan de azért kíváncsi vok.
ugye,megmondtam!!!!
bár szerintem ekkor is helyes volt,csak nem volt stylistja,aki kihozza belőle a legjobbat.
Megvan a megoldás:a csaja is kap egy kis segítséget és álomnőt faragnak belőle!:)
17:48-as vok
Jujjj...megnéztem azt a képet...uhh...hát...no comment...
utolsó,látod,miből lett a cserebogár?
Akkor már értitek,miért van olyan barátnője,amilyen...
Ez a kép mekkora :DD
Úgy néz ki mint egy lepukkant alkoholista hajléktalan :D
Hát b*sszus, ez a alapján a kép alapján lehet nem a Katát kellene leszólni, hanem azon csodálkozni inkább hogy a Kata hogyan állhatott szóba a Csabával? :D Simán azt mondanám ezek alapján, hogy meleg. :D
Nekem a Csaba bejön eléggé, de ezen a képen amilyen volt...hát, ha fizettek volna akkor sem kellett volna. :D
Ezen milyen furcsán tartja a kezét a csaj vállán:
Ezt találtam a Katáról:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!