Justin Bieber meleg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
231/321 anonim válasza:
Utolsó..,mikor jön Justin Magyarországra??Úgy várom már:D
232/321 anonim válasza:
jövő tavasz..
de lehet h ő jön cometre
233/321 Baby_keh válasza:
08-06 10:42 bocs h későn írok de nem voltam itthon am meg már mutál s ugyan olyan jó hangja van
234/321 anonim válasza:
szerintem 100% hogy nem,mert az anyukája olyan rövid pórázra fogja,hogy...Ezt nem tűrné(=
235/321 szusand válasza:
Én ezen lapon befejeztem a működésem, de azért szerintem J.B. szerintem nem meleg . ( De ha nagy butaságot latok itt akkor megint bekapcsolódok . )
236/321 anonim válasza:
Ezaz egy justin b*zi bieber fan nembirja tovább :D
237/321 anonim válasza:
Aki utálja ezt a kis b*zit annak ez a videó kötelező: http://www.youtube.com/watch?v=GWPocim9kA4&feature=player_em.. xD
238/321 Pacaaa válasza:
Szuzand nemis Bieber fan x"D
Nem szereti Justint.. Csak nem ugy fejezi ki magát mint ti (írigy hülye faszok)
Ezért (bár én Justin Bieber fan vok) mégis bírom Szuzandot..Pedig ő nem is szereti Jb-t..
Am attól eltekintve h JB fan vagyok nekemis tetszik az uccsó' videó..de am nem WaterBottle hanem egy virágcsokor volt .. Csak vki hülyén célzott x"D
239/321 szusand válasza:
Pontosítok az ezelőttí válaszomon , úgy fejezem be a működésemet mint mint negatív sározó , most mint semleges fél figyelek , egyébként kedveském mit mondasz nekem hogy b**izom miközben ha visszanéznéd az előző 2-3 oldalon " csak " szidalmaztam ( mert egyébként már akkor azt mondtam ,hogy nem homo ) ,na tehát azt mondom , hogy mindenki alaposan fontolja meg mit ír mert nagyon fontos az hogy tiszteljük egymást .
240/321 anonim válasza:
Sztem nem...Attól mert még nem olyan magas meg nem úgy néz ki mint egy 15-16-17 éves srác még nem meleg..
Mondjuk igazán a legjobb barátja v akár a szülei tudhatjáák hogy meleg-e v sem:S és ítélhetik meg nem mi..
mindenkinek meg van a saját véleménye róla !
:DxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!