Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber meleg?

Justin Bieber meleg?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/321 Pacaaa ***** válasza:
30%

Oké h nem bírjátok.. De miért kívánjátok neki h csődbe menjen?? Ez tipikusan magyar gondolkodás.

Nem akarom h szeressétek..De ha NEM ISMERITEK miért fáj nektek h jólmegy sorsa??!!

Szerencséje volt h felfedezték őt..

És miért kell k.rvázni az anyukáját??

Jólvan utáljátok Justint de legalább az anyját hagyátok máár!

2010. aug. 6. 15:48
 212/321 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy kicsit OFF, de én soha nem értettem ezt a "ez is tipikus magyar gondolkozás" szövegelést. Ez inkább tipikus emberi gondolkozás. Vagy szerinted Pacaaa csak Magyarországon vannak olyanok, akik utálják JB-t?

Ja és én nem szoktam anyázni.

2010. aug. 6. 20:56
 213/321 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szidtam a jó édes anyukáját...!

A jó sorsa csak annak köszönhető,hogy jók a producerei akik támogatjk a háttérből!De számomra akkor is irritáló,akárcsak SP!! ÉS nem az irigység beszél belőlem,hanem egyszerűen iirritáló és szomorú,hogy a "legnépszerübb" előadónak állitják be,mert a kis tini pics@k rajonganak érte.. Nem értem én ezt a mai generációt!

2010. aug. 6. 21:01
 214/321 anonim ***** válasza:
0%

Nem meleg!

Fogjátok fel!

Attól, hogy utáljátok még nem meleg...

2010. aug. 7. 00:15
 215/321 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:15

Honnan tudod??Ricky Martniról is azt hitték mekkora nőfaló,aztán meg igencsak langyi volt:D Meg mit véded?

Egy világ omlana benned össze mi,ha megtudnád,hogy meleg mint a rezsó!:D

2010. aug. 7. 01:18
 216/321 anonim ***** válasza:
0%

Nem meleg ez hülyeség.xd

Aki azt mondja h nem csinál semmit mégis sztárolják szeritnem téved..

mert több ezer rajongója van.. gondolom ennek oka is van ;)

Justin(L)

2010. aug. 8. 20:58
 217/321 anonim ***** válasza:
100%

"Aki azt mondja h nem csinál semmit mégis sztárolják szeritnem téved..

mert több ezer rajongója van.. gondolom ennek oka is van ;)"

Jah,csinál valamit..,nyikorog!!:D Az hogy sikeres és többezer rajongója van,az azért lehetséges mert jól promotláják és jó a menedzsment..,ennyi!Hidd el 10 év múlva sehol nem lesz ez a porbafingó!!

2010. aug. 9. 10:51
 218/321 anonim ***** válasza:
81%
MELEG DE MÉG MENNYIRE!!!
2010. aug. 9. 10:59
 219/321 szusand ***** válasza:
80%
Tessék !!!!!!!! Már itt nem lehet feltartóztatni a feltartózhatatlant !!!!! És mond kimondom ŐSZINTÉN hogy szerintem nem meleg de akkor se szeretem ...... De őszintén megvalva nekem akkor is túl idegen ami Ő az én tőlem olyan messze áll mint tőlünk Ho Si Minh-város ( a vietnámi háborúban Saigon ) tehát fura , és ezért gyűlöljük ( akinek nem inge ne vegye magára ) amúgy meg ha Én ülnék a kormánylapátnál előszeretettel állítanék fel CENZÚRÁT mert néha azért túl sok amit hallunk , meg vergődnek amit a TV-ben ....
2010. aug. 9. 12:07
 220/321 anonim ***** válasza:
100%
én annyira szánalmasnak tartom de nem justint hanem ezeket a csajokat akik ennyire buknak rá, mindegyik arról álmodozik hogy "juj de jo lenne vele randizni" (mintha csak ő lenne ezen a földön, úgyis csak 1 csajnak lesz a barátja) es a legszánalmasabb az egészben hogy ezeket ilyen 10-15 éves korig terjedő lányok teszik. Justint megértem hogy ezt csinálja mert ki ne szeretne sok pénzt meg sok csajt magának?? én is ezt csinálnám a helyébe. Annyira nincs rossz hangja de nála vannak sokkal jobban éneklők is. hogy b.zi-e? sztem nem mert ugytom van csaja de mondjuk furcsáltam amikor 1 videóba láttam hogy rohantak utána a csajok ő meg menekültXD én biztos nem menekültem volna, de lehet csak a csaja miatt tette. a baj csak azzal lehet ha emiatt a sok pénz meg csaj miatt beképzelt lesz, vagy már az. most aki ezt a választ lepontozza az szerintem csak azt vette ki a szavaimbol hogy védeni akarom, PEDIG NEM csak megpróbáltam az ő szemszögéből nézni a dolgokat, hiszen nem csinál szinte semmit és igy is hires...tehát NEM áltam a pártjára senkinek sem... előbb kéne 1 kicsit gondolkodni mielőtt 1 ember kinézetéről mondunk bármit is. am ha justin kinyalja a pi.ját akkor is hires marad, szal ezellen nincs mit tenni... majd felnőnek ezek a 10 éves tini lányok és justin is és abba marad ez az őrület...talánxD
2010. aug. 10. 13:13
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!