Justin Bieber meleg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
261/321 anonim válasza:
ja akk értem...ugz már más,de hogz lehet egy kiscsaj ilzen csúf??
262/321 anonim válasza:
miért,nincsenek csúf csajok?Bieber is ilyen...:D
263/321 anonim válasza:
Szerintem egy nagy búza sőt nem szerintem hanem biztos h homi a gyerek....és nagyon útálom az ilyeneket mint ő h azért lett híres mert "jól néz ki " -.- szánalom és a rajongói -.- ...nah hát azok mind 10-12 éves lányok akik csak azért szeretik mert "cuki" nem a hangja miatt ... biztos h defektes a gyerek. Ha találkoznék vele úgy de úgy megfingatnám :D
264/321 anonim válasza:
Hát halljátok... Én először azt hittem lány. Láttam egy képen és biztos voltam benne, hogy lány, aztán elolvastam a szöveget is és tisztára megzavarodtam, mert a Justin fiú név, akkor hogy kerül lány a képre!? WTF? De aztán leesett, hogy fiú :D:D Aztán kíváncsi voltam, hogy milyen a hangja és megint elbizonytalanodtam, hogy ennek most miért van lány hangja? xDxD Ennyit erről, minden hülye divatp×csa vonja le ebből a következtetést :D
12/L
265/321 anonim válasza:
igen.láttam ahogy sp-vel enyelegtek....
267/321 szusand válasza:
Na látom nélkülem is megy a Treccelés !? Annyit mondok hogy vigyázzatok mert póruljártok !
268/321 anonim válasza:
szusand...,Te most megfenyegettél minket??:D
269/321 anonim válasza:
Egy rajongót sem szeretnék elszomorítani,és bevallom h én is kicsit szeretem a zenéjét,de egy interjúban bevallotta h meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!