Justin Bieber meleg? Hogyan lett ilyen híres (mert szerintem nagyon szar a hangja)?
először is lányok nem lehetnek b_zik
másodszor meg ha tudnám akkor nem ülnék itthon a sz_r gépemmel értelmetlen kérdésekre válaszolva:D
jah tényleg egy ilyen képet kel betenni róla.nem egy normálisat. az nemis igazi csak géépel csinálták meg de ne zavarjon senkit. -.-"
nem tom mi a f*szért kell mindenkinek állandóan fikáznia. bárki csináálja utána amit ő megcsinált 16 évesen. -.-
arra értem ,hogy mit csinált.
hogy mennyire híres lett,aranylemez,platinalemez..stb
csatlakozom az előttem válaszolóhoz.
és amúgy tényleg, mondd már el, mit csinált? nem ő csinálta magának, hogy platinalemeze legyen, hanem a nedves bugyis kislányok, akik odavannak érte, ja és mellesleg enélkül az Usher nélkül egy senki, de nagyon durván senki lenne a gyerek.
Nem meleg, Selena Gomezzel jár [vannak ölelgetős, puszilgatós, egymás ölében ülős képek] meg egy másik csajjal is vannak smacis képek.
Azért lett ilyen híres mert megcsinálták.. tény, hogy nincs semmi hangja, de nincs Ashley Tisdalenek, Vanessa Hudgensnek, Miley Cyrusnak, Britney Spearsnek se, mégis világsztárok.. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!