Csak hát a normális srácok nem tudják hova tenni. A srác összevissza nyáladzik és a kis pipik a leopárdmintás rucijukban a tűsarkaikkal egyetemben bomlanak utána. így aztán egyszerűbb azt mondani, hogy meleg és így meg is van nyugtatva a kis lelkük világa...
És hogy ezt mire alapozom? Kíváncsiságom miatt elmentem egy koncertjére (soha többet másodszor). És hát ugye a szem a lélek tükre. Az ő szemébe az van írva: ,,jól van, tudom h legszívesebben kibújnátok a bugyitokból itt a színpad előtt csak, hogy megtetszetek nekem és ez így van rendjén..." Fújj még a hideg is kiráz ha visszaemlékezek...
14/L
2011. okt. 5. 18:28
2/16 anonim válasza:
nem, nem meleg. mindenki beállítja őt meg fluort melegnek, pedig csak normális emberek. jó igaz,hogy nyálas zenéket csinálnak, de attól még nem b*zik. régen csak rappet írtak, és azok közt volt egy pár jó zene, akkor senki se mondta rájuk hogy meleg.. csak hát a sok kis hülye (már elnézést a kivételektől) tini beállítja melegnek..egyszer valaki elkezdte, aztán terjed mint a vírus:/ mint a tornacipő, meg ice watch karóra meg fila táska:D
2011. okt. 5. 20:35
3/16 anonim válasza:
Szerintem nem meleg, de attól még rühellem, mint a sz@rt...
Felőlem inkább lehetne meleg (azzal semmi bajom nem lenne), minth "zenél" -_-
2011. okt. 5. 20:39
4/16 anonim válasza:
Egyik ismerős dolgozik vele a klipjein, és ő azt mondta, hogy csőmeleg...
2011. okt. 6. 14:08
5/16 anonim válasza:
Ez már vagy az ezredik kérdés, de komolyan! Nem meleg! De ha annyira tudni akarok akkor kérdezd meg tőle...(nem vagyok rajongója, de nem szeretem ha leb*zizzák)
2011. okt. 7. 18:41
6/16 A kérdező kommentje:
szerintem sem az...épp ezért tettem fel a kérdést.
nem értem mért b*uzizzák...o.O
2011. okt. 7. 18:49
7/16 anonim válasza:
Nem lehetne békén hagyni őt?Nem azt mondom hogy szeretem,vagy ilyenek,mert nagyon távol áll tőlem a zenéje,de azért ez már idegesítő,hogy minden 3. kérdés ilyenekről szól hogy szerinted b*zi-e vagy sem.Könyörgöm ő is egy ember,azért meg vannak a jogai,és amúgy is ha az,akkor az csakis rá tartozik.
2011. okt. 9. 14:19
8/16 anonim válasza:
nem az, de ez nem változtat a tényen, hogy egy hülye majom
2011. okt. 11. 19:09
9/16 anonim válasza:
Valóban vannak jogai az embernek de az létfenntartással össze nem egyeztethető dolog esetében érvényét veszti.Már pedig a Buzdulás az hajlam és nem betegség amit gyógyítani csak baltával lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!