Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber meleg? Hogyan...

Justin Bieber meleg? Hogyan lett ilyen híres (mert szerintem nagyon szar a hangja)?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 4. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem meleg de nem is fiú.!!

Sőt nem is ember!!

Ő egy Unidentified Flying Object!

xD vagyis ufo.

2011. febr. 7. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem meleg egyébként elég vicces hogy egyesek itt fikázzák

1.463.910.341 youtube nézettséget ha eléritek akkor pofázzatok mert ő elérte 16 évesen... hát .. kb ennyi lenne....

2011. febr. 16. 19:48
 13/15 anonim ***** válasza:

What the hell...?

BÁRKI elérheti akár a több milliós nézettséget tehetség nélkül is ha ennyi milliárdot fektetnek abba hogy eladják!Mi a sz@rt csinált?Dalolt egyet kettőt azon a vékony hangján,meglobogtatta a közhelyesen divatos haját,és felizgatott néhány 11-17 év körüli ostoba,agy mosott,irányítható csiklót.Plusz még azért népszerű a hülye p!csák között mert még ő is egy kis p!csa(mármint korban)így tudat alatt közli az agyuk a csiklójukkal hogy nem egy elérhetetlen csillag,hanem egy elérhető sz@rdarab,egyébként intelligens ember rá se néz.

15L

2011. febr. 20. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Jézusom -.-"
2011. febr. 23. 15:17
 15/15 anonim ***** válasza:
én se vagy oda érte, és tényleg elég cikin néz ki, de én nem akarom fikázni (az előttem szólók már megtették :). nemtom hogyan, de rohadt sokan szeretik, viszont szerintem valahogy másként talán többet érne. amúgy nem meleg csak béna.
2011. ápr. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!