Van olyan híres focista aki meleg?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 10:53
1/36 anonim válasza:
C ronaldó.
Lakkozza a lábujjkörmeit, és epilálja gyakorlatilag az egész testét.
A duma a sok nőről csak álca. Mindenki tudja, hogy a valóságban meleg.
3/36 anonim válasza:
Valoszinüleg vannak meleg focisták,de ezt nagyon-nagyon ritkán fedik fel a nyilvánosság elött,ha ki is derül az sokszor csak a pályafutása végén.Egyébként meg a legtöbb elitt focista szörteleniti magát.
5/36 anonim válasza:
C.Ronaldo nem meleg. Amit írt a net nem teljesen igaz. Valami túlzás van benne hisz ha egy nagy focista meleg lenne akkor igen csak nagy felhajtás lenne belőlle és nem csak egyszer írnának rólla.
6/36 anonim válasza:
cr meleg, ezt mindenki tudja. csak a sok rajongónak ez ciki, ezért védik.
7/36 anonim válasza:
CR-en kívül azt hiszem Marko Marin, Mesut Özil
8/36 anonim válasza:
Ronaldo története kezd hasonlítani Casanovara. Kitalálta valaki hogy meleg volt mert írigyelte hogy neki nem jutott annyi nő. Egyébként a metroszexuálist nem kéne összekeverni a homoszexuálissal. Ha valaki szörteleníti magát az nem melegség.
9/36 A kérdező kommentje:
Özilnek van barátnője:D
CR nekem is gyanús kissé...szerintem biszex...metroszexualitás, hát nem tom, szerintem bennük is lehet némi ferde hajlam, és CR különöseb túlzásba viszi, azért a feszülős rózsaszín streccspóló, ezüstszínű shortal kicsit fura:D
2010. júl. 30. 17:58
10/36 anonim válasza:
CR9 tuti ratyi, de mellette mondanám még Xavit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!