Naná. Olyan meleg h télen fel sem kell darabolni, egészben is lehet vele fűteni oszt nem fogsz már fázni. Ráadásul még a kályhába se kell bedobni.
2010. okt. 16. 20:50
273/321 anonim válasza:
Bieber még ágymelegitőnek is jó...:D
2010. okt. 16. 21:38
274/321 anonim válasza:
mint az állat olyan buza
2010. okt. 24. 17:46
275/321 anonim válasza:
Gyerkeek. :D
Nem tudom hanyadik oldalon volt, de:
"Justin Biebernek mély, férfias hanja van. Olyan szexy..."
Mély?? Férfias?? Szexy?? Máskor ide jövök röhögni. :D:D
Amúgy szerintem mind a két nemet szereti. 16 évesen ilyen nyávogós hangja van? Vagy valami baj van, mert nem mutál, vagy csak szimplán buza. Amúgy én utálom. Nyávogós hangja van, messze nem tehetséges, és szerintem ha elindut volna egy tehetségkutatón nem sokra viszi. Ushernek meg pocsék az ízlése. Felmegyek youtube-ra 100000x tehetségesebbeket találok nála. De ha nektek ez kell...
2010. okt. 26. 19:11
276/321 anonim válasza:
Justin Bieber nem meleg,és nem is pedofill!!!!!!!ez nagy hülyeség,és nem értem mért kell állandoan öt szekállni piszkállni és rágallmazni????!!!!ezzel csak az irigységeteket mutatjátok ki!!!!!HAGYÁTOK BÉKÉN!!!I love JB.forever!!!!
2010. okt. 31. 12:37
277/321 anonim válasza:
Utolsó...,legkevésbé az irigység beszél belölünk!!Annál inkább a gyűlölet!!-.- De ez egy elferdült világ már,szóval azon sem csodálkozom,hogy egy ilyen nyávogó ripacs a kis tinilánykák kedvence,és sztárolják őt...,tégy Te is igy,nagyon okos vagy!!:D
2010. okt. 31. 16:48
278/321 anonim válasza:
"és nem is pedofil"
Ez a mondatrészed azé nem semmi...,sok észre vall:D Te szoktál gondolkozni is mielött irsz valamit? Látom Bieber teljesen elvette a maradék eszedet is:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!