Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber meleg?

Justin Bieber meleg?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
 291/321 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Még, nem de ha így folytatja...a művészek és ismert emberek között vannak melegek pl. Dali is az
2011. ápr. 15. 12:57
 292/321 anonim ***** válasza:
100%
Ez már sértés a melegekre nézve is:D inkább ugymond egy uj fajt alakitott ki:D
2011. ápr. 15. 20:31
 293/321 anonim válasza:
49%
Tuti nem az ! AKKOR PASIZNA ! Ezt állítjátok pedig nézzétek meg valamelyik klippjét ! Mindig csajozik bennük !
2011. jún. 22. 13:50
 294/321 anonim ***** válasza:
0%
A fanok és az antik is mind elvakultak, szóval egyiküknek sem adok igazat. Én nem hittem sem lánynak, sem melegnek - nekem épp az esetem. Vannak hibái, mint minden embernek, de leginkább az emberei fejében hibádzik valami, akik ezt az imidzset találták ki neki. Azért durva, hogy mennyien gyűlölik, mikor igazából nem is tett semmi olyat, amiért kéne. (Lassan már népszerűbb lesz nála Hitler és Oszama is - pedig ő csak egy srác!) Szerintem ez a hülyeség. Lehet leszavazni, köszönöm.
2011. jún. 30. 04:39
 295/321 anonim ***** válasza:
Pacaaa, téged lájkollak, de belezavarodtam... Te most srác vagy vagy lány? :D Mindkettőt írtad. xD
2011. jún. 30. 04:51
 296/321 szusand ***** válasza:
100%
Kedves kettővel ezelőtti névtelen . 1 dolog : NEM SZERETEM !!! És elmondhatom azt , hogy Hitlert az amerikaiak meg Oszamát is imádják egyesek . Másrészt amikor azt mondom , hogy meleg azt méregből mondom . Nem meleg , hanem egy SZÁNALOM . De hát kitudja ? Lehet hogy biszexuális .
2011. júl. 3. 21:55
 297/321 anonim ***** válasza:
53%

Értem én, de tudod, vannak ám olyanok - sokan -, akik gyűlölik őt... Igen, és? Épp erről beszélek! Ez most olyan hangsúllyal mondtad, mintha többre tartanád azokat az embereket, ami eléggé durva!? És miért vagy rá mérges? Igazából mi bajotok vele annyira? Ha valami/valaki zavar, egyszerűen nem kell vele foglalkozni! Akármennyire is ő folyik a csapból, ez igenis megoldható. Én nagyon sokat időzök az interneten vagy a TV előtt, mégsem botlok bele nap, mint nap, úgy, hogy pedig nem is kerülöm! Igazából engem nem az idegesít, hogy kit szidtok, hanem, hogy miért! Vagyis pontosabban, hogy a miértre nincs válasz! Mi az, hogy szánalmas? A legtöbb ember ezt valami lekezelő szóként használja, pedig igazából sajnálatot jelent. Szóval igen, a gyűlölködői miatt szánalmasnak tartom ezt a kölyköt. De nem, nem biszex, ez olyan hülye és gyerekes feltételezés. A méregtől komolyan ennyire lealacsonyodnak az emberek? Na jó, a lényeg, hogy nekem már herótom van attól, hogy mindenhol olyanokba botlok, hogy "Justin Bieber egy rohadt b*zi", meg, hogy dögöljön meg, csak mert valakinek nem tetszik! Rettenetes mindenütt ebbe a negatív visszhangba ütközni. Hogy a fenébe generálhat egy egyszerű ember ekkora világméretű ellenszenvet?! Nekem nem a kölyökből, hanem a gyűlölködőkből van már elegem! Komolyan kikészít ez a gyűlölet!

(Uhh, tévedtem, eddig még nem pontoztak le! Dehát, ami késik, az nem múlik...)

2011. júl. 7. 07:25
 298/321 anonim válasza:

Nézzétek már meg milyen kis rajongó pacaaa

[link]

2011. júl. 10. 10:26
 299/321 anonim ***** válasza:
100%

igen,justin BÍÍÍÍBÖR egy nyomi kis kötsög,és a haja is tök ratyi,és fogadni mernék,hogy csinálva van a hangja

ha észrevettétek,az új klipjében már hallatszik hogy mutál de szerintem átvan efektezve hogy ne legyen szar a hangja :Đ MUHAHAHAHAH :ĐĐ

13L

2011. júl. 12. 20:24
 300/321 anonim ***** válasza:
100%
Előző: szerintem meg így is-úgy is szar :'D
2011. júl. 13. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!