Justin Bieber meleg?
18:58 tehát akkor olyan mint kiszel tünde xD
semmihez nem ért, de mégis sztárolják őt XD
lehet.
bár lehet,hogy egy tök normális srác lenne ha nem lenne tul sztárolva.amerikában rengeteg gyereknek van legalább ilyen vagy jobb hangja.szerecséje volt,mert usher felfedezte.azért lett ekkora sztár mert "cuki".[szerintem nem]de ha valami ronda kis stérber lenne akinek jó a hangja,akkor most is még az iskolai kórusban énekelhetne.amugy szerintem kamuzik a korával kapcsolatban.nem mondom,lehet,hogy tényleg 16 éves,de lehet,hogy csak ezt hazudja,hogy a média foglalkozzon vele.16 évesen sokkal férfiasabbnak kéne lennie,ehhez képest ugy néz ki mint egy 12 éves.ha 3 éve szembejött volna velem az utcán akkor azt mondom,hogy fiatalabb nálam.előbb utóbb kiderül ugyis az igazság és akkor megy le szépen a wc-n át a süllyesztőbe.a melegségről meg annyit,hogy nem biztos,hogy azért csinálja ezeket[pl. szivet formál a kezével],mert b.zi,hanem mert ennyire gyerekes.ettől függetlenül én utálom.vagyis nem szeretem,de nem foglalkozom vele.egyszer egyszer meghallgatom a one timeot vagy a baby-t[kb. 2havonta,mert megy a viván]de ennyi.a többi száma szörnyű.ha majd maradandót alkot és 50 év múlva is emlékeznek rá ugy mint tehetséges fiatal akkor elismerem,hogy tud a gyerek.De ameddig csak hangicsál addig nem fogom elismerni a tehetségét.ez az én véleményem.
Baszzus.....ti hülyéék vagytok.hogy lenne b..zii?
Imádja a lányookat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!