Justin Bieber meleg?
http://www.youtube.com/watch?v=LXUSaVw3Mvk
Itt a rózsaszín pólója azért befigyel xD
Justin Bieber egyértelműen meleg(szerintem)!Erre így jöttem rá:
Nem vagyok túl jártas a zene világában.Találtam egy zenét.Justin Bieber énekel benne dutettet egy másik énekessel.Nem ismertem azt a másik nevét, csak Bieberét.Azt hittem, hogy Justin egy lánnyal énekel duettet.Utánanéztem, és rájöttem hogy tévedek.Justin biebernek olyan nőies hangja van!Meg a haja is! olyan mint egy lány rövid hajjal!Szerintem MELEG!
Nem ő öltözteti saját magát.. Hanem a stylistok mondják meg hogy mit vegyen fel! Az különben is pink póló,durvább lenne ha baba rózsaszín lenne;) Ezenkívül manapság szinte minden (vagy minden második) fiúnak van a szekrényében legalább egy rózsaszín póló;) Apukámnak is volt,és nem meleg -.-"
Ezenkívül arról baszottul nem tehet hogy milyen a feje... Ez genetika! Inkább örülhetnénk hogy nem valami ilyesmi sorsra került:
EGy 16 éves kissrác,és ti meg itt próbáljátok b*zizni amikor talán még aztsem tudja miaz -.-"
Nem tehet arról hogy milyen VOLT a hangja (mert már nemolyan) és arról sem hogy milyen az arca stb.
A haját meg nem copfozza meg csattozza,csak éppen megnövesztette és neki így,ilyen irányban nő.. Ezen kívül minden lánynak tetszik így a haja,mértlenne b*zis?:O
Anyira nyílvánvaló az írigységetek amit nagyon szánalmas érvekkel adtok elő..
Ha nemis azért írigykedtek mert ti is így akartok kinézni,de fáj nektek h szinte minden csajnak bejön,és szupersztár lett,és veletek egyidős (vagy majdnem)
Minden lánynak tetszik a haja?:O
Szóval a lányoknak is ilyen kell,akkor mégiscsak lányos.
Uramisten -.-"
A lányoknak tetszik JB a haja! NEM AZTMONDTAM HOGY A LÁNYOK IS ILYET AKARNAK te érthetetlen b*nkó -.-"
Áhh.. -.-"
Lányvagyok és tetszik JB haja,de nem akarok olyat mert az FIÚS haj és én lány vagyok b*sszameg -.-"
Mostmár nagyon mérges vok :@
Azt vesszük észre... Én lány vagyok, és érdekes módon nekem nem tetszik. Tehát van kivétel (valószínűleg több is)
Én nem mondom hogy búza, mivel nem ismerem. Viszont úgy néz ki, mintha az lenne (legalábbis az én ízlésem szerint)
Hát ez utóbbi hozzászólás igen tömör és igazságos volt...
Az én véleményem szerinte, egyikünk sem ismeri és ezért nem kéne olyat mondani amit később megbánhatnánk/bánhatnátok még akkor sem ha úgy néz ki...
Én sem szeretem... ez így nem jó kifejezés, mert nem ismerem, szóval nem vagyok oda érte de nem mondom, hogy meleg.. még ha úgy is néz ki..
Lehet, hogy úgy néz ki, de amíg ő azt nem mondja, hogy igen az vagyok addig nem fogjuk tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!