Justin Bieber meleg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
111/321 Pacaaa válasza:
22:52 legalább tanulnál meg írni kicsiszív:$
AMúgy ezzel a felfogással " van felesége?? és attól még lehet hogy b.zi"-.-"
112/321 anonim válasza:
Utolsó!
Most itt lesz*rom hogy hibásan írok.Billentyűzeten véletlen mellényúlok azt csá.
Amugy a John Travoltának is van felesége meg született gyereke azt mégis beismerte hogy b*zi!Ugyhogy miről van itt szó?;)
113/321 Baby_keh válasza:
09:19 az előző válaszodra csak annyi h ha nem szereted justin akor ne írj róla és ne fikázd mert én vissza fikázokXD és csak h a kérdésre válaszolja és ne jelencsenek fel a modinak XD nem egyáltalán nem az
114/321 anonim válasza:
Viszont kiscsicska,és azért buzul.
115/321 Pacaaa válasza:
Babyke ugytünik csak mi ketten tartjuk magunkat xD
DE MINDENT JUSTINÉRT.
Majd ha bevallja h homáár majd akkor bocsánatot kérek itt személyesen de addigis BÉjbíí Béjbíí béjbíí óóó lájk:D
116/321 anonim válasza:
háát már nem azért de nem csak ti ketten vagytok a pártján.mióta oltom a bandát,justinért :)
én bizonyitottam hogy nem a homokos :D
117/321 Baby_keh válasza:
szóval csak mi 3-an állunk ki Justin ért :D :P
118/321 Pacaaa válasza:
Nah akkor én hivatalosan is felvennélek titeket msn-re xD
119/321 Pacaaa válasza:
Privin írjtáok meg az msn címeteket ;)
120/321 anonim válasza:
kisdzsasztinmániástízévesvagyok@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!