Justin Bieber meleg?
16:54!
Kösz.
Amúgy igaz amit írtál. A normális emberek nincsenek benne a szennylapokban. Pl.: Bujtor István, Iváncsik Gergő, Liszkai Szilveszter stb.
Pacaaa válasza:
Foglalkozzunk talán veled? Te jobb vagy ??
Jobb a hangod? Jobban nézel ki talán??
Igen? =O
Akkor miért nem láttalak még újságokban,tv-ben stb? -.-"
Az, hogy újságban, tvben szerepel valaki, az már nem azt jelenti,hogy jó hangja van, vagy tehetséges. Ennek a Justin gyereknek szerencséje van, hogy felkapta a sajtó, és a sok 14 éves benyalta.
Justin Biebernek átlagos hangja van, átlagos külsővel. Szerintem nevetséges.
Utánna jártam a dolgognak!
"Már ki is raktam a weboldalamra, hogy azt gondolom az lenne a legjobb hogy ha a tesómmal randizna inkább. Justin imádni való, de sajnos túl fiatal hozzám. Még mindig nagyon szeretném ha a húgommal járna. Talán egy picit alacsony hozzá mint fiú, de majd megoldják. Nyilatkozta Kim.:D Erről ennyit.:D
Most hallottam Userrel énekelt számukat, hát mint ne mondjak. Egyiket se csípem, de ég és föld van köztük, User javára. Na csá:D
Justin Drew Bieber <3333
A vélemények megoszlanak,és közös nevezőre úgysem fogunk jutni:S
Vitázni meg felesleges!!!
Van egy réteg aki imádja és van egy réteg aki utálja PONT
én is veletek vok:D
am meg 12:05 mindenki magából indul ki
szóvel te megszegnéd
de attól h TE megszegnéd Justin nemhiszem h megfogja avval az ártatlan kis pofájával :@ <33333
Mert Justin B*zi Bieber szent nem?:O
Olyan fas*ságokat elhisztek hogy juuuuuj....
De te csak őt látod!
Ha most lenne egy videó ahol drogozik akkor biztos te is nekiállnál mert a "szerelmed" is drogozik...
Kajak kíváncsi vagyok mi tetszik neked bebbe!Létszíves sorold fel én megvárom;)
-haj
-hang
-stílus
-ruha
-cipő
-óra
-belső értékek
-felfogása az életről,lányokról,sexről
és még sorolhatnám
-haj .. szarxD mert ugye ezt neki megszabják
-hang .. az is szar
-stílus .. k*rvára nincs stílusa, mert a menedzsere mondja meg, mit hogyan csináljon, ne csodálkozz, hogy pár év múlva 180 fokos fordulatot vesz az egész élete. lásd britney..
-ruha .. Ezt is csak ráadják...
-cipő .. nem hiszem, hogy egy cipő miatt kell, hogy tetszen valaki
-óra .. ?????ez mi a szar???:D:D:D
-belső értékek ... nem is ismered! wtf:D:D:D:D
-felfogása az életről,lányokról,sexről .. magyarok vagyunk tehát szexről. 16 éves kisgyerek.
és még sorolhatnám.. na sorold
vagyis
Inkább meg se szólalj:D:D nevetséges.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!