Justin Bieber meleg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
203/321 anonim válasza:
xD már 202:D
és gyűlölöm justin biebert langyi
204/321 anonim válasza:
Elég szégyen hogy ezt a kis ratyit igy felkapták és a tinik meg ennyire rajonganak érte"-.-" Ki ez a kis p@cs??
205/321 szusand válasza:
Így van !!!!! Hát ki ez hogy a világ legjobb pop sztára ?! Meg különben is csak a kis csajok vannak odáig meg vissza miatta úgy hogy nem tudom hogy mért olyan nagy szám ez a kis F*S . A legszívesebben elásnám ezt a piócát !!!!
206/321 anonim válasza:
azért kiváncsi leszek, mi lesz, ha elkezd mutálni :D
207/321 anonim válasza:
És akkor mi van ha mutál? Tök mid1 mit csinál ultragáz..,főleg az inimini c. számával!!!fúúúújj!Csak jó producere, menedzsere van...
208/321 anonim válasza:
én is csak gúnyból mondtam, mert most "cuki" a hangja, de könyörgöm 12-13 évesen mindenkinek jó hangja van kb
209/321 anonim válasza:
Az.."cuki"....:s 5 év múlva már ilyen basszus hangon fogja énekelni az inimini c. számát:D
210/321 szusand válasza:
Így van !!!!!!!!!!!!!!! Most komolyan mondom ha tényleg mutálni fog kiperlik belőle még a gatyáját is !!! Azt szeretném látni ahogyan a nagy szegénység közepette majd azt azt mondja a k**va anyjának ( amúgy szerintem k**va ): " Anya semmiből jöttünk, és semmivé lettünk " . Előbb utóbb kikopik én pedig nagyon várom ezt a pillanatot !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!