Abszolút igazad van utolsó..,ezek a kis tini pics@k tartják fennt Justint...,szánalmas ahogy egy koncerten sikitoznak,meg bömbölnek..,szinte már bálványozzák!Annyira kis buták,de majd felnőnek és megkomolyodnak és úgy fognak visszagondolni,hogy menniyre kis h.ülye voltam:D
2010. aug. 10. 14:20
222/321 anonim válasza:
Lehet h az de amugyis... más honapokat tölt el h megirjon egy zenét s egy a cinciri hangu hires lessz mert jol néz ki(a csajok szerint)...
2010. aug. 11. 00:44
223/321 szusand válasza:
Az utolsó válaszírókkal értek egyet !!!! Ezt a " hírességet csak csak 20 év alatti csajok tartsák fenn és bizony bealkonyulna neki is ha ez a korosztály nem lenne !!!!!! Amúgy nem szeretem mert " felvilágosult amerikai " és sose szerettem őket !!! Egyáltalán ki szereti őket ??!! Ezt a selejtet meg azért kapták fel annyira mert már nem volt kit imádni a 20 év alatti lányoknak !!!! Nekik megnyerő külseje , ENGEM EL FOG TŐLE A BORZALOM !!!! Most ezért azért szeressük mert "Ő " valaki mi meg SENKI ???? Ezen komolyan el kellene gondolkodni !! Megvalava azt hogy ide A SZENT MAGYARORSZÁGI FÖLDRE teszi ez jövőre a lábát roppant elkeserít ! Titeket nem ?? ( Teljes szívemből írtam és akkor adjál erre mínuszt ha átérzed a helyzetem . )
2010. aug. 11. 12:46
224/321 anonim válasza:
Engem a fiatalság keserit el,hogy hogy lehet egy ilyen csiráért rajongani??Biz isten nem értem...
De már nem is akarom megérteni!Remélem pár év múlva a süllyesztőben végzi...,de mindig jön újabb a sztárgyárosok mindig kreálnak egy celebecskét akitől hanyat kéne vágódni!:s
2010. aug. 11. 14:05
225/321 anonim válasza:
csak úgy egyébbként kiváncsi vagyok hogy ugyan hány lány szaladna Ez után ha nem lenne hires...szerintem maradjunk annyiban hogy mindkét nemhez vonzódik...és a nagy justin bieber rajongókat arra kérném szépen hogy hadják már abba ezt az irigykedős dolgot mert ez a halálom mert ugyan mi f.szra lennék már féltékeny?!...alig várom hogy ide érjen Magyarországra hogy sajátkezüleg vessek véget az életének és ezzel ennek a kavarodásnak is...ha meg nem is saját kezüleg majd az a sok kedves ember aki velem egy véleményen van, ők majd gondoskonak jó létéről.amugy szerintem még mindig Bear Grylls a legjobb!-14éves Lány véleménye!
2010. aug. 12. 00:28
226/321 szusand válasza:
No én mán nem tudom mit mondjak ! Csak azt tudom ez híres " celebecske " Létezik és ez ellen tenni nem lehet ! Homo vagy nem homo : Ki tudja talán te aki ezt olvassa ? Nem nagyon hinném csak a " kedves " Bieber szájából ! Mocskolódunk jobbra balra de 1 biztos támpontot senki se tud adni !!!!
2010. aug. 12. 13:29
227/321 anonim válasza:
szerintem haddjuk a fenébe a kölköt
2010. aug. 12. 14:25
228/321 szusand válasza:
Igaz , teljesen már szerintem annyi dolog elhangzott hogy ez 1 évre való információ lenne tehát már látom ennek a végét , hogy így fejeződött be ahogy elkezdődött : aki utálja továbbra is negatív aki szereti pedig pozitív . Tehát mind a 2 oldal a semmiért marta egymást halálra .
2010. aug. 13. 12:54
229/321 anonim válasza:
Én külön irtam hogy nem állok senki pártjára...
2010. aug. 14. 11:01
230/321 anonim válasza:
Justin a youtube-ról kezdte. Szóval nem ment mindágyrt oda egy lemez kiadóhoz vagy akárkihez h na most csináljatok belőlem hírességet. A szülei feltöltötték a videókat és felfedezték. Mindig lesznek tinik vagyis rajongói is lesznek. Usher volt az aki mellé állt. Azért az sem semmi..
SP,Hien ők is tinik és ,,énekesek" mégsem olyan felkapottak mint Justin. És nem azért mert Justin amerikai vagy legalábbis nem csak azért. Tehetségesebb is mint ők. Igen, jön Magyarországra és azok akik azt tervezik hogy megölik (ezt is mondhatnám szánalmasnak mert megölnék csak azért mert odáig vannak érte) szerintem a sok rajongó megakadályozná őket. De azt tudom mondani hogy ízlések és pofonok. Igaz, ritkán hallok olyat hogy egy 14éves lény Zámbó Árpiért lenne oda..x'D
De valakik szeretik valakik nem. De akik nem azok ne istenítsék viszont ne is mondják el mindennek. Mert ők úgy gondolják hogy nem érdemli meg hogy sztárolják viszont én úgy gondolom hogy aztsem érdemli hogy b*zizzák és a tehetségét meg kérdőjelezzék. Ugyhogy elnézést kérek minden olyantól aki rühelli justint. De megint csaka zt tudom mondani hogy ízlések és pofonok.
Ehez a kérdéshez több hozzá fűzni valóm egyenlőre nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!