Justin Bieber meleg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
191/321 szusand válasza:
Így van ez a rekett holló diktálja a stílust ? Egyébként válaszolok a kérdésedre kedves Pacaaa . Én is magyar vagyok ahogy te és szerintem ennyi elég is ! Nehogy már mert a porból nagy s*gnyalás után kiemelkedett mi meg nézzük hogy hogyan zsebeli be milliókat ! De most komolyan mert mi nem vagyunk híresek akkor nem is lehet véleményünk ? 1 nagy nő faló és pont ennyi elég a szememben hogy lenézzem ! Fúj 1 erkölcsileg romlott " embertől " ( mert lehet hogy nem ember ! ) ha ilyenre vetemednék öngyilkos lennék ! És ha nem volt elég még a lelki fröccs akkor lehet nálam jelentkezni ! Szerinte pedig nem meleg de akkor is utálom és nálam leírta magát 1 életre !
192/321 szusand válasza:
Az előző válaszommal nem akartam senkit sem megsérteni vagy gyűlölködést kelteni , csak megmondtam a véleményem . Ezzel nem akartam hivalkodó lenni .
193/321 Pacaaa válasza:
Bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla-bla
..értelmesebb most nem jutott eszembe xD
195/321 Pacaaa válasza:
Ez BieberFever x"D
Jön Justin Magyarországbaaa;)
196/321 szusand válasza:
Ez az igazság amit írtam ! És kijelentem hogy nekem senki se ossza a lapokat mert senkinek sincs cenzori engedélye ! És minden ország demokráciájában alaptétel az általános szólás szabadság !!!!!! Egyébként gondoljátok meg mit írtok mert a szabályzat tiltja mások lejáratását !!!!! És ez nem üres mellé beszélés hanem a valóság !!!! Most és már annyiszor is kijelentem hogy nem homoszexuális . De meg valva őszintén 1-et mondok még : A FANATIZMUST KEZELNI KELLL !!!!!!!!!!!!! ( ezt nem szánta senkinek se sértőnek se provokálónak )
197/321 anonim válasza:
Itt a szólásszabadságod: 100%b*zi
198/321 anonim válasza:
"kijelentem hogy nem homoszexuális"
Ezt te honnan veszed ilyen biztosra?????
199/321 szusand válasza:
Nem tudom biztosra , na így már megfelel ?! Egyébként gyűlölöm kedves elvtárs .
200/321 anonim válasza:
Ha már ennyire szeretitek Justin Biebert, akkor bővítsétek már a róla szóló cikket a Wikipédiában, hiszen alig van róla infó ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!