Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber meleg?

Justin Bieber meleg?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/321 anonim ***** válasza:
36%
nem az.
2010. jún. 5. 17:43
 32/321 anonim ***** válasza:
37%
Nem...Lányokról énekel, volt már több barátnője, most is randizik eggyel és nyilvánvaló hogy hetero.
2010. jún. 5. 21:06
 33/321 anonim ***** válasza:
42%

Hogy lenne már meleg?Attól még,hogy nem bírjátok a zenéjét,meg ilyenek,tudhatnátok,hogy már sok csaja volt-.-

ENNYI,tehát ne feledjétek,hogy:JUSTIN BIEBER NEM MELEG!!

2010. jún. 10. 20:55
 34/321 anonim ***** válasza:
39%

Pf....:))

Tiszta csajozógép basszus.Hogy lenne meleg? Ugy tud csajozni hogy engem még képernyőn keresztül is le vesz a lábamról ahogy látom hogy,hogy flörtöl a nagy sztár csajokkal(rihanna,beyonce stb).Áhh :))

Azért lenne b..i mert lányos hangja volt? :)) háhá. sok irigy bunkó.sry ez van.

2010. jún. 11. 21:25
 35/321 anonim ***** válasza:
39%
dehogy meleg! egyeltalán nem!pff akiemg olyanokat ír hogy szánalmas me gilyenek ne irigykedjetek rá enyit tokmondani a legjobb pasia világon!enyih!cch 100%hogy nem meleg ennyit erről!
2010. jún. 15. 16:21
 36/321 anonim ***** válasza:
75%

Én sem hiszem, hogy meleg de sztem az a gáz, hogy ilyen sok csaj oda van érte.. sztem egy beképzelt kis p*cs és egyáltalán nincs jó hangja. És attól még, hogy Usher fedezte fel semmivel sem több mintha mondjuk egy tehetség kutatóban fedezték volna fel. Am meg szerintem Usher is egy nagy sz*r. Ja és még az is elég undorító ahogy elő adja magát. Nah most ha valaki erre azt mondja, hogy irigységből írom az hülye már bocsi, de most komolyan. nézzetek már rá, hogy teszi magát. Azt hiszi valaki közben pedig senki. Attól még, hogy híres nem több se nálatok se nálam és szerintem nem is néz ki jól.

Szerintem aki igazán nagy sztár és nagy sztár is marad (annak ellenére, hogy meleg) az Adam Lambert. Igen ő tett azért, hogy híres legyen és ő nincs annyira elszállva magától, hogy minden csajt (az ő esetében pasit) megf*rkaljon (bocsi a kifejezésért) azért, mert azt hiszi magáról, hogy fúú de sexi (még ha az is) és neki mindenhez joga van, mert híres.

De ez csak az én véleményem.

15/L

2010. jún. 20. 16:07
 37/321 anonim ***** válasza:
86%
xD nem értem hogy honnan tudjátok hogy nem meleg... !? Talán együtt voltatok vele?, Attól hogy csajokkal látjátok azt lehetséges hogy álcának használja... csak annyira nem jön be az álca... Azt nem lehet látni hogy hetero de azt bárki aki ránéz rögtön láthatja már a stílusából is hogy meleg...
2010. jún. 21. 19:43
 38/321 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként aki azt mondja hogy nem meleg az itt valószínű mind csaj... Vajon miért? -.-, nem tudom mi jön be rajta annyira de nem sok esélyetek van nála... Pasikra bukik...
2010. jún. 21. 19:46
 39/321 anonim ***** válasza:
71%
te már csak tudod.. xD am én nem tom de én is csaj vok és utálom szóval nem értem mire gondolsz.. azt hiszed minden csaj bele van zúgva közbe majd nem mindenki utálja... aki meg nem az egy hülye liba (már bocsi) és nem tudja, h mi a jó és sexy..
2010. jún. 21. 20:00
 40/321 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is ratyi valójában.
2010. jún. 30. 12:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!