Justin Bieber meleg?
Én fiú vagyok..Mégse mondom azt h IGEN B*ZI PERSZE HOGY AZ!
Mert nem is ismerem -.-"
És ti sem ismeritek,és addig amíg nem smárol le egy csávót,vagynem áll a kamerák elő hogy IGEN MELEG VAGYOK addig szimplán írigységből mondjátok hogy az -.-"
Engem ez az egész k*baszottul nem foglalkoztat..
CSak elég bosszantó hogy a velem egykorú férfi társaim mind oltják ezt a szerencsétlen kölyköt.Lehet hogy igazából jófej.. Nem arról kell elítélni hogy mit énekel,mert azt rohattul nem ő írta,neki csak elkellett énekelnie!
Én nem írigykedek rá..Inkább tisztelem,hogy ilyen jól kosarazik és ilyen jól deszkázik és hogy a szegénységből feltört éás szupersztár lett belőle!
Nem vagyok oda azért amit csinál,de szakértő sem vagyok! Viszont biztos piszkosul jól csinálja amit csinál mert a csajok érte bolondulnak és nem másért ;)
Lányosan öltözködik?? :O
ebben mi a lányos??:O ne sértegesd a lányokat;)
Lányos a hangja??
Van egy ilyen előírás netán hogy milyen a hangjuk a lányoknak??:O én lány vagyok és őszintén ÖRÜLNÉK ha olyan hangom lenne! ^^ de sajnos már nincs ilyenmagas hangja :S
Lányosan mozog??:O
6 éves kora óta breakel.. de ha az neked lányos..akkor kíváncsi vagyok számodra milyen a "férfias mozgás".
Akkor azt milyennek tartod ha egy férfi társastáncol??
Áhh értetlen idióták ;)
Nekem még ilyen hangom sincs ;)
Különben is,te mondtad hogy lányos hangja van..akkor miért ne? ;)
Jah és arra már nem tudtál válaszolni hogy miért is öltözik lányosan??:O
pfff szánalom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!