Justin Bieber meleg?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 18:47
11/321 anonim válasza:
nem hiszem, csak egy kisgyerek.
12/321 anonim válasza:
Ezt már többször láttam. Ha ennyire foglalkoznak vele akkor biztosan bukik a kukira :-)
A hangjából meg a stílusából ítélve elég b*zis... Amikor először meghallottam a zenéjét azt hittem csaj énekel, és nem akartam elhinni hogy ez egy srác...Csak úgy hittem el hogy láttam a Klippjét. De ha nem csaj akkor biztos hogy bukik a kukira. Kis s*ggdugasz:) 16 évesen ( ami szerintem nem igaz ) ilyen ferde hajlamúnak lenni.
13/321 anonim válasza:
menjetek már!!!!
dehogy meleg...
14/321 anonim válasza:
ha a szomszéd fia meleg azt mindneki leszarja deha egy olyan valaki aki elért vmit az életben akk már gáz.Ilyen ez a magyar nép szégyenlem h idetartozom.....Ammeg ku.vára nem bu.i
16/321 anonim válasza:
ne legyetek már ilyen rossz indulatuak am meg nem olyan mint kiszel tünde, és ha nem lenne tehetséges nem karolta volna fel Usher
20/321 anonim válasza:
Hat nem is tudom azt mondjak h meleg aztan azt hogy nem meleg de nem hiszem hogy meleg szoval nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!