Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jungkook arcán miért nem...

Jungkook arcán miért nem látok soha borostát?

Figyelt kérdés
Ez fura kérdés tudom,de már mindegyik tagnak láttam itt-ott fotókon, legtöbbször Jiminnek és Taenek de a többieknek is.Egyedül Jungkook az,akinek az arcán még soha nem volt észrevehető.(csak a lábán és a kezén láttam szőrt :D)

2020. aug. 7. 21:41
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
42%
Jajj ehhez komolyan szótárt kell majd utána írjak? Nem érezted abban az üzenetben a gúnyt mikor írtam, hogy biztos nincs ott ismerősöm. Olvasd végig másképp és rájössz mit tartalmaz az üzenet. Amikor gúnyosan próbálod értelmezni.
2020. aug. 9. 23:21
 52/59 anonim ***** válasza:
92%
Azt hiszem az irónia értelmezési zavarának áldozatát látjuk.
2020. aug. 9. 23:23
 53/59 anonim ***** válasza:
42%
Azt azért sose gondoltam, hogy valaha vkinek ekkora problémát okoz az irónia. Lehet, h valójában nem jön át úgy írásban ahogy elképzeltem, de a lényegen nem változtat. Sztem csak te nem értetted, hogy mit jelentett a a komment, amiből sikeresen kiragadtál egy mondatot, amit a többi mondat hiányában valóban lehet úgy értelmezni, hogy nincs kint ismerősöm. csakhogy ott volt a többi nyomorult mondat is így más értelmet nyer az egész. Bocsi de nagyon vicces, ahogy egy ilyen alapvető dologba belecsúsztál xd.
2020. aug. 9. 23:28
 54/59 anonim ***** válasza:
#53, hagyd... egyre biztosabb vagyok benne, hogy az illető csak egy troll. Olyan hülyeségeket hordott össze nekem privátban, ami alapján nyilvánvaló, hogy csak direkt akar vitát generálni, nem ennyire idióta. Nem kell vele leállni vitázni.
2020. aug. 9. 23:34
 55/59 anonim ***** válasza:
Lassan én is kezdek rájönni, hogy valami hosonlóról lehet szó xd
2020. aug. 9. 23:36
 56/59 anonim ***** válasza:

53 azért az írásnak is meg vannak a formái a tiédben alapvető mondat forma volt ponttal lezárva! És igen írásban az irónia nem tud át jönni mivel főleg hanglejtést használnak hozzá…

54 szerintem te több hülyeséget hordtáL össze… 😓

2020. aug. 10. 01:45
 57/59 anonim ***** válasza:
75%
#56 most már bújj el senki nem kíváncsi rád xd
2020. aug. 10. 05:19
 58/59 anonim ***** válasza:
0%

57 azért olyan menő ne legyél 😅

Te dísz majom

2020. aug. 10. 10:11
 59/59 anonim válasza:
100%

Első válaszolónak: de képzeld a csajok is szőrösödnek még az arcon is (csak van akinek kevésbé és világos a szőr színe)

Amúgy haha ezen én is gondolkoztam már sokat! :'D Nem igazán látszódik, meg hát a smink is képes eltüntetni. Képeken meg ugye photoshop is. A többi tagnak vannak olyan képei, ahol látszik a borosta az állon és a szájuk felett (Tae ugye sok képet is posztolt már bajusszal), de neki csak ilyen kis babapihék látszódnak a ráközelítésnél ^^ De a teste többi részén egyébként nem durván, de szőrös neki: lába, karja hónalja (az utóbbit szokta borotválni). Azonban amúgy én láttam már olyan képet, hogy a nyakánál az álla alatt látszik pár sötétebb szál. Szerintem csak annyi, hogy ő kevésbé hajlamos a szőrösödésre :3

2020. aug. 22. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!