Jungkook arcán miért nem látok soha borostát?
Már vártam a hozzád hasonló toxic embereket:')
Jungkook egyébként férfi, vagy netalán nem megy a megkülönböztetés?:D Annyira imádom, hogy direkt is bele tudtok kötni,de nektek ettől könnyebb lesz or what?xd
Na okoskák, ha valaki egy kicsit tud valamit az ázsiai emberekről az tudja, hogy egyrészt ott nem divat sem a borost sem a szakáll. A másik h sokkal kevésbé szőrösödnek alapból mint mi. De mondjuk ez a feketékre is igaz, akkor ők is melegek, mert nincs szakálluk meg borostájuk? Néha gondolkodjunk mielőtt leírunk vmit.
Az ázsiai férfiak úgy néznek ki ahogy, igen sokszor tényleg nőiesek, viszont egy biztos hamarabb megy el ő a temetésedre mint te az övére, mert átlagban 10 évvel tovább élnek és 50 évesen nem kiélt öregemberek, hanem úgy néznek ki mint mi 35-40 évesen és még aktív életet élnek. Úgyhogy megvan ennek is az előnye.
Amúgy meg Jungkook nyilván figyel is rá, hogy rendzseresen meg legyen borotválkozva, de igen előfordul, hogy egyesek azért melegeznek le vkit, mert igényes és figyel arra hogy néz ki. Az ilyeneknek súgom meg, hogy ezért szeretik a nők az ilyen pasikat.
5
Animés vagyok és Jrockos. Ismerem az ázsiai embereket. Nem írtam azt sem,hogy meleg. Csak úgy néz ki,mint egy nő.
De a japán férfiak között is van olyan,akin látszik,hogy férfi.
Az itt emlegett hím viszont nem közelíti meg a férfi fogalmát,jólehet,hogy a kislányoknak 17 alatt még tetszik. Nem probléma ez,majd kinövik.
Ne gondold,hogy mindenki tudatlan akinek nem jönnek be a feminim fiúcskák. ;)
5
Félreértés végett, tudom,hogy az említett fiatalúr nem japán,mielőtt ebbe is belekötsz. Csak példát írtam másik ázsiai nációra.
#3, szerinted attól függ, hogy ki a férfi, hogy mennyi szőr van az arcán? :D
#7 ha jrockos vagy láttál te már Jungkook-nál sokkal nőiesebb férfiakat is, szóval nem értem, mi a problémád. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!