Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jungkook milyen ételeket kedvel?

Jungkook milyen ételeket kedvel?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy nagyon szereti a húst, és a kenyeret, de többet nem találtam,kérlek szépen titeket hogy segítsetek nekem,

Válaszaitokat előre is köszönőm.

#étel #ennivaló #BTS #koreai kaják
2019. aug. 3. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
A celeb/híresség kérdéseidet a "sztárok, bulvár" kategóriába rakd már légyszíves a jövőben, már kezdenek idegesítő szinten szaporodni "emberek" kategóriában ezek a hülye egyáltalán nem ide való értelmetlen/szenny celeb/híresség kérdések.
2019. aug. 3. 09:04
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
A "meleg" ételeket.
2019. aug. 3. 11:27
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

https://www.youtube.com/watch?v=Awp1kh6BWA8

17:38 <--- ettől az perctől megtudhatod mit szeret/szeretnek és mit nem

2019. aug. 3. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Nyúltápot.💟
2019. aug. 4. 09:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kértem,köszönőm azoknak akik normális válaszokat adtak, akik pedig nem adtak normális válaszokat azok forduljanak fel.biztos az bánt titeket hogy sikeresek és hogy nagyon jó dalaik vannak tisztelet a kivételnek.
2019. aug. 4. 09:41
 6/10 anonim ***** válasza:
22%

hidd el senki sem irigy egy kpop idolra... :S

mivel ők nem egy nyugati vagy akár úgymond Indiától nyugatra lévő összes országban élő énekes/híresség...

az életük minden mozzanata be van korlátozva... még enni sem ehetnek amikor ők akarnak... na meg Korea teljesen eldeformálja a nemi identitásukat... ami hidd el nem szexi főleg ha vele lennél pár nap után meg látnád hogy mennyire nem férfias ahogyan ők kinéznek...

csak nézd meg egy koreai színész és kpop idol között a különbséget! ég és föld!

2019. aug. 4. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Finomakat.
2019. aug. 8. 00:44
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

hagyjad már,igen is jól néznek ki és jól öltözködnek,ne kössetek már bele minden kis szarba

a nyúltápon felröhögtem xd

igazából megeszik mindent,különösen szereti még az amerikai kajákat mint a hamburger és hasonló gyors kaják

az nincs megkorlátozva hogy mikor egyenek,akkor eszik mikor akar vagy ideje van rá,igaz hogy legtöbbször kamerák veszik körül de ilyesmi nincs megszabva nekik sőt most hogy szabadságon vannak tényleg azt csinálnak amit akarnak

2019. szept. 14. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nyúltáp wtf xddd amúgy Jungkook kb mindent megeszik,nem tűnik annak a válogatósnak és amúgy sokszor még a kamerák előtt is eszik/esznek de google a barátod :)
2021. jan. 7. 08:08
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Azt tudom hogy a húst imádja, főleg a disznót és a csirkét.
2021. jan. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!