Jungkook milyen ételeket kedvel?
Azt tudom hogy nagyon szereti a húst, és a kenyeret, de többet nem találtam,kérlek szépen titeket hogy segítsetek nekem,
Válaszaitokat előre is köszönőm.
https://www.youtube.com/watch?v=Awp1kh6BWA8
17:38 <--- ettől az perctől megtudhatod mit szeret/szeretnek és mit nem
hidd el senki sem irigy egy kpop idolra... :S
mivel ők nem egy nyugati vagy akár úgymond Indiától nyugatra lévő összes országban élő énekes/híresség...
az életük minden mozzanata be van korlátozva... még enni sem ehetnek amikor ők akarnak... na meg Korea teljesen eldeformálja a nemi identitásukat... ami hidd el nem szexi főleg ha vele lennél pár nap után meg látnád hogy mennyire nem férfias ahogyan ők kinéznek...
csak nézd meg egy koreai színész és kpop idol között a különbséget! ég és föld!
hagyjad már,igen is jól néznek ki és jól öltözködnek,ne kössetek már bele minden kis szarba
a nyúltápon felröhögtem xd
igazából megeszik mindent,különösen szereti még az amerikai kajákat mint a hamburger és hasonló gyors kaják
az nincs megkorlátozva hogy mikor egyenek,akkor eszik mikor akar vagy ideje van rá,igaz hogy legtöbbször kamerák veszik körül de ilyesmi nincs megszabva nekik sőt most hogy szabadságon vannak tényleg azt csinálnak amit akarnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!