Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jungkook arcán miért nem...

Jungkook arcán miért nem látok soha borostát?

Figyelt kérdés
Ez fura kérdés tudom,de már mindegyik tagnak láttam itt-ott fotókon, legtöbbször Jiminnek és Taenek de a többieknek is.Egyedül Jungkook az,akinek az arcán még soha nem volt észrevehető.(csak a lábán és a kezén láttam szőrt :D)

2020. aug. 7. 21:41
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
0%

Utolso jogász vagy? 😅 nyugodtan menj el egy kis infót kérni... a mai világban nagyon sok a kis kapu és bizony az ilyeneket netes zaklatásnak veszik (de félre értés ne essen én nem fenyegetőztem csak lattam hogy sokan akarnak itt diktátorok lenni... figyelmeztettem őket hogy bizony csak óvatosan hogy kinek a szólás szabadságát akarjak elvenni...)

Visszaterve a fő kérdésre igen sokan ott maradnak egyrészt az anyagi biztonság miatt másrészt valaki jobban kezeli (persze főként nőket lattam akik abba hagyták de tény teljesen máshogy bánnak a nőkkel meg a férfiakkal ott!)

És igen amcsiban is hasonlo képen megy csak azért tegyünk hozza ott sokkal szabadabbak... meg a magán életben azt csinálnak amit csak akarnak! Koreában meg azert 24/nap ellenőrizve vannak vagy pedig komolyan korlátozva! Konkrétan a férfi női interakciókra Is óvatosan bánnak nehogy szárnyra kapjon egy alaptalan dolog.. mig nyugaton azert alapból bokolnak egymásnak sőt nyilvánosan flortolnek ha úgy adódik...

2020. aug. 9. 17:28
 32/59 anonim ***** válasza:
29-és te voltál??? Hogy ennyire tudod? Melyik részén mert azert nem mindegy hogy Korea japan hong kong taiwan Vietnam Fülöp-szigetek Indonézia kelet kina észak kina nyugat kina vagy épp dél kina... ja meg Peking meg azis más
2020. aug. 9. 17:29
 33/59 anonim ***** válasza:
0%
És igen lehet az a minden 3. Az túlzás volt de van bőven elég srac akinek van Szakála... ahogy mondtam általában a +25-re jellemző de vannak olyanok akik előbb is novesztenek
2020. aug. 9. 17:32
 34/59 anonim ***** válasza:
32es igen voltam. Olyannyira h 15éves koromig Tokióban éltem de Söulban is volt szerencsém eljutni. Pontosan tudom hogy néz ki ott egy átlagos férfi :)
2020. aug. 9. 17:39
 35/59 anonim ***** válasza:
Mikor is volt az?
2020. aug. 9. 17:52
 36/59 anonim ***** válasza:
Amugy csak szólok Japánban azert a szakalnak magyobb divatja van
2020. aug. 9. 17:52
 37/59 anonim ***** válasza:
jah köszi h szólsz mert különben 15 év alatt az sem tűnt volna fel xd
2020. aug. 9. 17:54
 38/59 anonim ***** válasza:
Mikor voltam ez? Nem mindegy? Valószínüleg azóta fingom sincs ki vsn ott. Nincsenek ott ismerőseim meg barátaim. Ez most olyan volt mintha abbsn kételkednél h tudom e hogy kost mi a helyzet odakint. Nyuogodj meg teljesen tisztában vagyok vele.
2020. aug. 9. 17:56
 39/59 anonim ***** válasza:

Nem hanem azert kérdeztem mert nem mindegy hogy pl 10 éve vagy 15 éve mert pl Korea az elmúlt 10 évben nagyon sokat valtozott...

mig japan előbb át ment ezen az időszakon jóval előbb

2020. aug. 9. 18:01
 40/59 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy tokyo csak egy random felvétel elég sok ott a szakálas... ahhoz képet

[link]

Amugy meg ha abszolut nincs ott semmi fele kapcsolatod akkor honnéd tudod hogy mi folyik ott? Netről? Kosz azt bárki ugyan úgy megtudja nézni...

2020. aug. 9. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!