Ez fura kérdés tudom,de már mindegyik tagnak láttam itt-ott fotókon, legtöbbször Jiminnek és Taenek de a többieknek is.Egyedül Jungkook az,akinek az arcán még soha nem volt észrevehető.(csak a lábán és a kezén láttam szőrt :D)
39es de szted nem tudom hogy mi van ott azét mert már egy ideje nem ott élek? Mivel már nem ott vagyok ezért te aki valószínűleg sosem jártál ott, biztosan jobban tudod. Egyébként tisztában vagyok vele, hogy mi változott ott azóta mióta eljöttem. De köszönöm az információt.
2020. aug. 9. 18:08
42/59 anonim válasza:
41... de honnéd tudod mond meg? ha nem élsz ott akkor honnéd tudod jobban mint pl én vagy aki az interneten nézi a dolgokat amikor egy ismerős sincs japánba meg koreában akivel tartanád a kapcsolatot!
2020. aug. 9. 19:40
43/59 anonim válasza:
egyértelmű hogy csak mellébeszélsz... attól mert még 15 éves korodig ott éltél attól még nem tudsz meg mindent róla... amikor az igazi dolgok a felnőtt korban jönnek elő... persze az más ha vissza mentél oda felnőttként de ahogy elnézem nem most voltál japánban sem koreában... se rokonok se barátok akikkel tartanád a kapcsolatot az adott országokban akkor kérlek honnéd tudod jobban mint aki az interneten nézi miközben valószínűleg te is ónnéd nézed...
2020. aug. 9. 19:43
44/59 anonim válasza:
amúgy arra válaszolni sem akarsz hogy meddig voltál ott az adott országokban... neten meg lehet bármit mondani... "-_-
2020. aug. 9. 19:44
45/59 anonim válasza:
"neten meg lehet bármit mondani..."
Ez rád is igaz. 😂😂 Magadat úgy állítod be, hogy micsoda zeneszakértő vagy, vezető beosztásban dolgozol és mindenhez IS értesz, fényezed itt magad, aztán ki tudja mennyi igaz ebből. 😅😅😅
2020. aug. 9. 20:49
46/59 anonim válasza:
Egyrészt van nem egy ismerősöm és tartom is velük a kapcsolatot és igen jobban ismerem, hogy mi zajlik kint mint mások akik nemhogy nem éltek ott de turistaként sem voltak ott soha. Biztos netről többet tudsz. Nem vitatkozom komplett idiótákkal már bocsi, de erre nem tudok mást mondani aki azt hiszi netről többet tud mint az aki köztük élt. Sztem te soha nem éltél életvitel szerűen az országon kívül, de a tudásod persze óriási.
A másik, hogy szted ha kint éltem akkor egyáltalán nem érdekel már, hogy mi van ott? Én biztos azóta szarok rá magasról és nem nézem a neten a dolgokat, híreket. Tudsz egyáltalán japánul híreket olvasni? Ha nem akkor mitől tudnál többet? Mert megnéztél 2 videót? Ezt te sem gondolod komolyan remélem.
2020. aug. 9. 21:09
47/59 anonim válasza:
Egyébként szerintem senkinek nem tartozom elmondani az élettörténetemet mit mikor csináltam, de ha tényleg ennyire érdekel h mikor és mennyi időt voltam kint akkor privátban elmondom, de ehhez másnak semmi köze.
2020. aug. 9. 21:25
48/59 anonim válasza:
46 konkrétan előző üzenetben azt írtad hogy nincs ott barátod sem ismerősod...
2020. aug. 9. 22:58
49/59 anonim válasza:
“ Nincsenek ott ismerőseim meg barátaim. ”
2020. aug. 9. 22:59
50/59 anonim válasza:
Éppen ezért feltételeztem hogy mivel tudnál többet mikor ugyan ugy a netről nézed a híreket és nem tegnaP jöttél haza... köszönöm...
De ha egyszer van kapcsolataid egyszer nincs Akkor bocs hogy kérdőre vonom... 😓😬 de pl ha tényleg van az megint más… de elsonek nem ezt írtad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!