Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Jungkook arcán miért nem...

Jungkook arcán miért nem látok soha borostát?

Figyelt kérdés
Ez fura kérdés tudom,de már mindegyik tagnak láttam itt-ott fotókon, legtöbbször Jiminnek és Taenek de a többieknek is.Egyedül Jungkook az,akinek az arcán még soha nem volt észrevehető.(csak a lábán és a kezén láttam szőrt :D)

2020. aug. 7. 21:41
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
95%
#7-es nekem sem jön, de van különbség aközött h bejön-e valaki és aközött hogy leugatjuk. Mert tudom nálunk ez divat, hogy vmint leszólunk.
2020. aug. 8. 09:55
 12/59 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy meg bocsi azért vagyok erre érzékeny, mivel én is nőiesebb vagyok a legtöbb férfinál, de ettől nem a férfiakat szeretem. Sokszor kaptam meg középiskolában az ilyeneket h "csaj vagyok" meg stb. Akkor persze h zavart de ma már röhögök mert több nővel voltam mint ők együttvéve. És kicsit vicces amikor ebbe belegondol az ember, hogy kit b*ziz le vagy kit hív nőnek, azért ahogy kinéz.
2020. aug. 8. 09:58
 13/59 anonim ***** válasza:
19%

10

Az animést normál mértékben gondold. Nem fan vagyok, nem öltözök be és nem pisilek be egy cosplayes majomtól, ahhoz már kicsit öreg lennék,csak értékelem magát a művészetét a témának.

Láttam feminim japánt,igen. Ahogy férfiasat is.

Véleményt is lehet írni, szerintem negatívat is,csak itt a kislányok/fiúk sosem bírják a negatív kritikát érdekes módon.

Ahogy meg Te rinyálsz,na az a lányos,nem a szőr hiánya. Ezzel írtad le magad,meg a dicsekvéssel,mennyi nővel voltál,mert ez sem épp a férfiasság mércéje,majd rájössz ha felnősz. :D

2020. aug. 8. 10:58
 14/59 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi 13-as de valakinek a neme nem lehet vélemény, se kritika. A föld nem lapos remélem.
2020. aug. 8. 11:02
 15/59 anonim ***** válasza:
97%
13 as el vagy tévedve, ha azt gondolod h te mondod meg a férfiasság mércéjét, és nem dicsekvésből írtam amit írtam csak, h lássák emberek, hogy ne vakvilágba kritzáljunk hanem nézzünk a dolgok mögé. És nem nevezném rinyálásnak amit írtam, csak elmondtam amit gondolok. A rinyálás nem itt kezdődik, te kis tökéletes férfi xd
2020. aug. 8. 11:07
 16/59 anonim ***** válasza:
0%

15

Nő vagyok,bár nem tökéletes,ne zavartasd magad. Szóval meg tudom ítélni mi a férfias és mi a kisfiús hiszti. Láttam eleget,tapasztaltam az ilyen "férfiak" mennyire azok ha helyzet van.. :D no mindegy. Van jobb dolgom is,mint vitázzak a semmiről. Dolgozd fel az olvasottakat és nőj fel.

2020. aug. 8. 11:11
 17/59 anonim ***** válasza:
7%

14

Nem lapos?? Hú,most összedőlt a világ,remélem azért Mikulás van.

Btw..ha valaki celeb,arról bármilyen kritikát lehet írni. Vállalnia kell vagy mehet a levesbe. Csak a kis picsa fanok védik anyatigrisként,mintha ez bármit számítana. Nekem is tetszenek híres pasik,valaki csudázza,nem zavar. Nem a rokonom,hogy a lelkemre vegyem a kritikát.

2020. aug. 8. 11:14
 18/59 anonim ***** válasza:
97%
Persze bárkiről lehet véleményt alkotni ez igaz. Szólásszabadság van. De ha te nem tartod tiszteletben mások véleményét, akkor miért várod el ezt másoktól, és legfőképp miért sorolsz be valakit mondjuk "kis picsa fanok" kategóriába azért mert esetleg zavarja ha valakiről ok nélkül rosszat feltételezel. És ezt most nem Jungkook miatt mondom. Ugyanezt mondanám ha egy random emberre mondod ugyanezt. Nem vagyok "kis pics fan", lehetőleg ne előítéleteskedjünk.
2020. aug. 8. 11:19
 19/59 anonim ***** válasza:
77%

Szent Miklós élt régen de sajnos már nem. Egyszerű embi volt ő is.

Ha ennyire akarsz kritizálni hát jó, mert ha azt mondom ne kritizálj akkor csak jobban fogsz, szóval.. Remélem neked se számít hogy a kis kritikáid rommá vannak lefele pontozva.. Egy dolog hogy nem örülünk a kritikádnak, de annak sokkal kevésbé örülnék, ha Jungkook miattad nézne ki másképp, amilyennek akarod, mert azzal el is vesztenénk. Mindegy hogy rokon vagy nem.

2020. aug. 8. 11:23
 20/59 A kérdező kommentje:

Jézusom emberek mi ez a harmadik világháború?

És úristen, attól hogy Jungkook nem egy szőr pamacs, még ugyanúgy férfi és annak érzi magát.

Hidd el, hogy több lánynak bejön ez a stílus mint hinned,nem csak tini picsák vannak a fandomban,hanem felnőtt nők is akiknek ugyanúgy bejön az, ahogyan a srácok néznek ki.Mert aztán nem mindenkinek jön be a szúrós, durva borosta, sőt szerintem az egyenesen taszító,nem beszélve a szőrös mellkasról ahol akár már egy légy is simán elvész.

Mindenki más, és mindenkinek más jön be, ő/ők ilyen férfiak, és akkor? legalább kellemes rájuk nézni lol.

Amúgy meg ha szerinted Jungkooknak feminin beütése van, akkor te még nem láttad mondjuk az amcsi virág fiúkát James Charlest és társait.

De amúgy tényleg mindig ti kezditek basszus, már nem tudom hány helyre leirtad hogy Jungkook úgy néz ki mint egy csaj, legalább tovább pörgetnél ha ennyire tudod, hogy neked fognak esni :D

2020. aug. 8. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!