Jungkook arcán miért nem látok soha borostát?
22-es ebben teljesen igazad van, de ez most nem értem.
Ha az eredeti kérdésre írtad válaszként, akkor helytelen válasz.
Sajnos most nyertél semmit, próbálkozz később, de inkább máshol.
Következő játékos? xd
Őszintén az egyes az vicces volt szerintem nem kell emiatt le pontozni 😂😅 ez is egy nézet...
na most lehet több ok is...
Pl lehet ő is hormon zavaros egyébként itt is vannak ilyen emberek akiknek kevésbé nő szőrzet a testükön
Vagy csak lehet hogy mindig oda figyel rá mert hogy ő a maknae aztán milyen hogy egy maknae-nak arc szorzete van hiába már 23 eves... 😅😵😏
Nem mellesleg a hormon zavar jelentheti azt is hogy egy minimálisabban van csak eltérés... meg súgom nagyon sok ember az! Na meg amilyen életet folytatnak valószínűleg vannak hormonális zavarjai! Mert
1. Bizonyos hormonok csak az esti alváskor Termelődnek... azt az idolok nem alszanak valami sokat este... (pl növekedési hormon)
2. Rendszertelenül esznek és sokszor erős diéta van! Amis szintén meg zavarja a hormonokat!
3. Nagyon sokat stresszelnek Többet mint amennyit egy átlagos ember ami miatt megnő a stressz hormon ami szinten ki hat a testre lélekre...
Először is kritika... és szólásszabadság...
Tisztázzunk nehány dolgot mert tudom sok itt a veréb...
Mivel szólásszabadság van ezért kritikát írhatok bárkiről bármiről! Az hogy a toxikus fanok itt meg akarjak mondani és szabályozni hogy én mit tehetek az alkotmányi jog sertés! Csak óvatosan srácok-lányok mert aki eléggé tanult az perre viheti szabadság korlátozásért aztán ti húzzátok a rövidebbet ;) Persze ennek is meg vannak a formái és határai hogy mikortól lehet perre vinni! Szóval csak óvatosan (persze tudom hogy való életben meg sem mertek szólni szóval oly mindegy...)
Persze ti is le írhatjátok a véleményeteket (igen a legtöbb az tartalom nélküli...) de hogy konkrétan szabályozni akarjátok hogy abszolút ne lehessen mást írni csak amit ti jónak gondoltok az nevetséges! És ne aggódjatok JK sosem fogja megvaltoztatni a külsejét a rajongok illetve antik miatt mert azt a cég diktálja... igen ez most azoknak megy akik nem szeretik; nem az idolok válogatják hogy hogyan néznek ki a legtöbb általában egy szerencsétlen alak akiket fiatalon behúztak a csőbe Mert ugye a media csak a csillogást mutatja... Nem hiába van egy csomó video fenn ahol ex idolok beszélnek hogy akkor milyen volt és most milyen az életük... megsugom mindenki azt mondja hogy most sokkal jobb... visszaterve... bezony a cég diktálja hogy mennyi smink milyen ruha meg milyen cselekedetek a színpadon (gondolok itt a masik srácok meg ölelésére...)
És ezt durván 24/nap kell hogy csinálják
28-as részben igazad van. Bár nem értem, hogy milyen alkotmányi jogodat félted és, hogy minek fenyegetőzöl perrel? Ezt bármilyen jogász kiröhögi amit írtál xd
A másik, hogy igazad van abban, hogy nem mi döntjük el, hogyan néz ki, viszont Jungkook nemét sem mi döntjük el sőt azt sem, h meleg-e. Persze lehet ezen vitázni, de attól még a tények nem változnak.
Jah és az is igaz, hogy kb mindent megmondanak a cégek az idoloknak, de ez sem koreai sajátosság, ugyanez meg amerikába. Ez ennek a műfajnak a sajátossága. Nehogy azt hidd, hogy az amcsi popsztárok azt csinálnak amit akarnak. A másik, hogy mindegyik azt mondja, hogy mennyire rossz volt? Igen valószínű azért hagyta ott, de aki még mindig ott van? Az azért van 10-15 éve is ott mert szereti csinálni. És ha ann yira rossz lett volna akkor nem mennének később szinésznek vagy szoló énekesnek, gyakorlatilag ugyúgy a szakmában maradva.
Most egy szélsőséges példa. Megválasztanak valakit, mindegy h kit egy ország élére. Az emberek egy része utálja és hangosan kifejti az ellenszenvét és közben méltetlankodik, hogy ki választotta meg amikor mindenki utálja, ugyanis állandóan csak azt hallja h szídják a kormányt. Elmondom, hogy választotta meg. Azok akik csendben vannak. És az lehet h a többség csak nem hangosan kritizál, ezért sokszor nem veszik őket észre.
Ez a mindenki utált idolnak lenni dolog ugyanez. A negatívumok mindig hangosabbak ennyi. Nem feltétlenül a többség. Nyilván nem tagadom, hogy volt olyan, meg én is hallottam ilyenek, többet is. De olyat is aki még mindig ott van és megújítja a szerződéseit és csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!