Bakik a Harry Potter könyvekben? Vagy összefüggéstelen dolgok? Tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 23:30
961/1181 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kiváncsi, hogy a harmadik peóbán Harry mért nem használt seprűt, és hogy minek voltak ott nézők? Úgyse láttak semmit, ahogy a másodikon se. És hogyhogy nem találtak semmit a kötőhártyagyújtó átokról?
962/1181 anonim válasza:
Andromedát először azért tagadták ki, mert muglihoz ment, aztán a hetedik részben varázsol a jó öreg Ted.
963/1181 anonim válasza:
Most néztem meg az angol nyelvűben: "Andromeda's sisters are still here because they made lovely, respectable pure-blood marriages, but Andromeda married a Muggle-born, Ted Tonks, so -" Szóval mugli születésű volt az eredeti, ez fordítási ha csak.
964/1181 anonim válasza:
"Most olvasom a hetediket, már korábban feltűnt, hogy Hermione azt mondja a fejvadászoknak, hogy ő Penelope Clearwater. De Penelope-ot megtámadta a Baziliszkusz. Akkor nem mugliivadék?"
Penelopét Hermionével együtt támadják meg, vagyis simán lehetett félvér, de aranyvérű is, hiszen nem ő volt a célpont, ő nyilván csak járőrözött, mint Percy; aztán belenézett a tükörbe.
965/1181 anonim válasza:
mikor varázsol Ted? nekem nem rémlik
966/1181 anonim válasza:
Harry orrát gyógyította meg, s talán a szemüvegét hozta rendbe.
967/1181 anonim válasza:
Mért kell feltétlenül varázsolni a Tednek, egy apró jelenteben szerepel csak. de lehet, hogy varázsol, mindegy
968/1181 anonim válasza:
Mógus professzort Hagrid úgy mutatja be Harryek,mint a Roxfort egyik professzorát, aztán később valamelyik Wheasley fiú is úgy beszél róla Harrynek, mint aki ismeri, minta már tanította volna.. Pedig elvileg mióta tudjátokki megátkozta az állást, minden SVK tanár csak 1 évig húzta... Akkor??
970/1181 anonim válasza:
Újraolvastam az első részt. Mógus a végén mondja, hogy a Gringottsban kudarcot vallott, és akkor döntött Voldemort úgy, hogy jobban rajta tartja a szemét. Vagyis a Gringotts után költözött bele, ezért a Foltozott Üstbe még meg tudta érinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!